CNP Ζωής: Καμία αύξηση στα ασφάλιστρά της για 3η χρονιά!

Με τη συνεπή στάση της απέναντι στους πελάτες και στους συνεργάτες της και πολλούς ακόμη τρόπους, η CNP Ζωής έχει αποδείξει ότι τους στηρίζει έμπρακτα με την πολιτική της.

Δεδομένων μάλιστα των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών και αλλαγών στην ασφαλιστική αγορά αλλά και γενικότερα στη χώρα, η εταιρεία πιστεύει ότι απαιτείται αυξημένος βαθμός ευελιξίας και προσαρμοστικότητας για να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτό κόστος για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η CNP Ζωής, παρά τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διατηρεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σταθερά τα ασφάλιστρά της στα προϊόντα υγείας, χωρίς καμία απολύτως αύξηση στα τιμολόγιά της.

Με αυτή την απόφαση, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η CNP Ζωής «προσφέρει ένα πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα προϊόντα της, αλλά και επιπλέον λύσεις  στους πελάτες της με χρήσιμα και ουσιαστικά προϊόντα σε προσιτό κόστος, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά  τα ποσοστά ικανοποίησής τους και επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πελατοκεντρική της φιλοσοφία».