Allianz Ελλάδος και «Alsouma Allianz» συμπλέουν για 10η συνεχή χρονιά

Για 10η συνεχή αγωνιστική χρονιά, το ιστιοπλοϊκό σκάφος «Alsouma Allianz» και το πλήρωμά του ξεκινούν έχοντας στο πλευρό τους την Allianz Ελλάδος, καθώς μέλη του πληρώματος και στελέχη της ασφαλιστικής ανανέωσαν την πολύχρονη συνεργασία τους στο κτίριο του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Η Allianz Ελλάδος συνδέει και φέτος το όνομά της με το άθλημα της ιστιοπλοΐας, επισημαίνοντας ότι αυτό «καλλιεργεί την ομαδικότητα, την πολύπλευρη γνώση, την αγωνιστικότητα και την πειθαρχία, σε επαφή με το μοναδικό ελληνικό φυσικό περιβάλλον». Έτσι, λοιπόν, στηρίζει ως χορηγός την αγωνιστική ομάδα του «Alsouma Allianz», που με κυβερνήτη τον Θεόδωρο Γεωργιάδη συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία διακρίσεων σε όλες τις κορυφαίες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις.

Το 2015 είχαν δυναμική παρουσία με συμμετοχή σε 22 αγώνες, ενώ κατέλαβαν τη 16η θέση στο ranking list της κατηγορίας ORCi, ανάμεσα σε 66 ομάδες. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς αναμένεται πλούσιο και το «Alsouma Allianz» θα δώσει το παρών στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες του 2016 με στόχο υψηλές διακρίσεις.