25 χρόνια «ΕΓΓΥΗΣΗ» για πελάτες και συνεργάτες

 

 

 

 

Τα εικοσιπέντε χρόνια δραστηριοποίησης της στην ασφαλιστική αγορά γιόρτασε η μεσιτική εταιρεία «ΕΓΓΥΗΣΗ»,  την Τετάρτη στο 48 Urban Garden, έχοντας στο πλευρό της τους πελάτες της, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και πραγματογνώμονες.

Συνεχίζοντας την θετική πορεία που έχουν μέχρι σήμερα διαγράψει οι επικεφαλής της εταιρείας – Μιχάλης Σουρίκας, Μαριλένα Σουρίκα και Κωνσταντίνος Σουρίκας – επενδύουν στις σχέσεις με  τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους τους και στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν αποκομίσει από την πολυετή παρουσία τους στο χώρο των ασφαλειών. Δίνοντας έμφαση στο κομμάτι των corporate ασφαλίσεων, που αποτελούν και το 70% των εργασιών της εταιρείας, η οικογένεια Σουρίκα, σχεδιάζει τα μελλοντικά της βήματα, τα οποία βασίζει στην παράδοση της στις ασφάλειες από το 1969.

Μιλώντας στο iw o κ. Κωνσταντίνος Σουρίκας ανέφερε ότι ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης έχει υποστεί σε μικρότερο βαθμό επιπτώσεις από την οικονομική ύφεση σε σχέση με άλλους τομείς και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ιδιωτική ασφάλιση στο μέλλον.