Εκδήλωση για τους διαμεσολαβητές πραγματοποίησε η Mega Brokers στη Θεσσαλονίκη

Στην αξία της εκπαίδευσης των συνεργατών της εταιρείας και τη συνεχή επένδυση σε εργαλεία που προάγουν τις ασφαλιστικές εργασίες και την ποιότητα των υπηρεσιών αναφέρθηκε ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS SA, στο πλαίσιο της πολυσυνεδριακής εκδήλωσης του MONEY SHOW 2015, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και της  συνάντησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με θέμα «Καινοτομία και εξωστρέφεια στις πωλήσεις για το Κλάδο Ζωής», που πραγματοποίησε η εταιρεία.

MEGA_THES_1

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηθεοδοσίου στο άμεσο μέλλον θα αξιοποιηθούν και άλλες εφαρμογές που σχετίζονται με την αυτοματοποίηση των διαδικασιών πρόσκτησης νέων πελατών σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Τέλος, επισήμανε πως η νέα χρονιά θα είναι στραμμένη προς την πελατοκεντρικότητα. Ακολούθησε ο κύριος Άκης Αγγελάκης, ο οποίος μοιράστηκε με όλους «ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ», τεχνικές που βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων.

MEGA_THES_3

Σε συνέχεια των καινοτόμων ενεργειών της εταιρίας, παρουσιάστηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εν εξέλιξη επιτυχημένων projects και η δημιουργία νέων προγραμμάτων από τον Διευθυντή Κλάδου Ζωής κύριο Γιάννη Παππά, ενώ από τον Διευθυντή Μηχανογράφησης, κύριο Γιώργο Στάθη, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης μηχανογραφικής εφαρμογής υποστήριξης των συνεργατών της εταιρίας.

MEGA_THES_2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Τύπου και Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς, όπου μαζί με τους παρευρισκόμενους συνεργάτες έλαβαν ως αναμνηστικό, το νέο βιβλίο του κυρίου Αγγελάκη που εκδόθηκε από κοινού με την MEGA BROKERS SA., “Μικρά Μυστικά για Μεγάλες Πωλήσεις”.