HR Community Conference & Awards

Μια μοναδική ευκαιρία για τους εμπλεκόμενους στο χώρο των επιχειρήσεων και πιο συγκεκριμένα για τους εκπροσώπους στο χώρο του HR θα αποτελέσει η διοργάνωση της Ethos Media S.A & του Skywalker, HR Community Conference & Awards 2015. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, θα δοθεί ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε μια πρωτότυπη και παράλληλα απαιτητική ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, η οποία θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν σε βάθος αντιλήψεις , βέλτιστες και επιτυχημένες πρακτικές σε θέματα που αφορούν το Ανθρώπινο Δυναμικό, θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους ποικίλων επιχειρηματικών τομέων όπως και με συμμετέχοντες από τα πεδία της δημιουργικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Έμφαση θα δοθεί στην πολυμορφία των μετεχόντων, ως παράγοντα διευκόλυνσης της συνεργασίας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου καθώς και της επίτευξης νέων συνεργασιών και συμπράξεων. Το συνέδριο εστιάζει στα προβλήματα και τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζει η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας.

To HR Community Conference & Awards 2015 θα φιλοξενήσει εκπροσώπους της Κυβέρνησης και Θεσμικών Φορέων, επαγγελματίες HR, ακαδημαϊκούς, συμβούλους επιχειρήσεων, εκπροσώπους από startups, συμβούλους ψυχικής υγείας, οι οποίοι μέσω των ομιλιών και παρεμβάσεών τους, θα δώσουν τα απαραίτητα εφόδια στους συμμετέχοντες για την καλύτερη κατανόηση στις καινοτόμες αλλαγές που παρουσιάζει ο κλάδος.

To HR Community Conference & Awards αποτελεί το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας κοινότητας στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού, όπου θα συζητούνται οι προκλήσεις, τα προβλήματα, οι εξελίξεις και θα προτείνονται λύσεις από όλα τα μέλη. Το HR Community Conference & Awards 2015 περιλαμβάνει:
1. Το συνέδριο HR Community Conference (09.00-16.10) με πλήρες πρόγραμμα ομιλιών από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Η θεματολογία των ομιλιών καλύπτει κάθε πτυχή του κλάδου και του τρόπου με τον οποίο αυτός εξελίσσεται. Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου:
Panel 1: «Η αρχιτεκτονική του εργασιακού τοπίου στην Ελλάδα»
Panel 2: «HR Community: Υπηρετώντας την Ελληνική Επιχειρηματικότητα»

Surveys: «Η σημασία των social media στην πρόσληψη προσωπικού».
|GLobal Talent Survey: Παγκόσμια κινητικότητα ανθρώπινου δυναμικού, τα ευρήματα για την Ελλάδα»
Προβολή βίντεο: “Proud to be HR” για θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού από επαγγελματίες και φοιτητές. Προβολή video τα οποία έχουν υλοποιηθεί από τα τμήματα ΗR των εταιριών, με σκοπό να αναδείξουν πρακτικές, μεθόδους και καινοτομίες, για τα οποία είναι υπερήφανα
Panel 3: «Οικοσύστημα HR: Εργαλεία για αποτελεσματική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού»

Case Studies 2 εκπροσώπων χορηγών

2. To HR Community Conference θα κορυφωθεί με την απονομή των βραβείων HR Community Awards 2015. Στόχος της είναι να προσελκύσει συμμετοχές από εταιρίες και αντίστοιχα τμήματα HR, που έχουν να επιδείξουν επιτυχημένες ή καινοτόμες πρακτικές, μεθόδους και στρατηγικές σε κατηγορίες όπως: Δημιουργικό Εργασιακό Περιβάλλον, Διακράτηση Προσωπικού, ΕΚΕ, Διαχείριση Αλλαγών κλπ. Η διάκριση θα αποτελέσει επιβράβευση της καλύτερης ομάδας και θα συμβάλλει στην προβολή της εταιρικής εικόνας. Τα βραβεία χωρίζονται σε 4 κύριες κατηγορίες, κάθε μία από τις οποίες έχει διάφορες υποκατηγορίες. Εκτός από αυτές θα απονεμηθούν επιπλέον δύο τιμητικές διακρίσεις με τους εξής τίτλους:
• 1η Διάκριση: Κορυφαία Προσωπικότητα
2η Διάκριση: Κορυφαίος Φορέας

To πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε εδώ

Η διοργάνωση του Forum δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη χορηγία των:

PREMIERE SPONSOR: EPSILON NET
ASSOCIATE SPONSOR: STIRIXIS
CONFERENCE SPONSORS: CONFERIENCE, INNEWS, INTERAMERICAN, MDATA
CORPORATE PARTICIPATIONS: COMERGON, MONDIAL ASSISTANCE
RESEARCH SPONSOR: FOCUS BARI
PRINT SPONSOR: PRESSIOUS ARVANITIDIS

Καθώς και της αιγίδας των:
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ)
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ)

Communication Partner:
Civitas Α.Ε.