Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος η αύξηση της παραγωγής κατά 30 εκατ. στον κλάδο ζωής

Τους στόχους και τις προοπτικές για την μελλοντική ανάπτυξη των εργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής για το 2015 έθεσαν τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας στο τριακοστό συνέδριο Πωλήσεων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής.

 

Σύμφωνα με τον Γ. Ζαφείρη, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της Εθνικής στη στρατηγική στόχευση του τρέχοντος έτους η διοίκηση εντάσσει να αυξήσει την παραγωγή στον κλάδο ζωής κατά 30 εκατ. ευρώ.

 

Για το λόγο αυτό η Εθνική σχεδίασε και θα λανσάρει άμεσα στην αγορά ένα νέο ευέλικτο και ανταγωνιστικό προιόν με την ονομασία FULL.

 

Στα πλεονεκτήματα των καλύψεων του μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ετήσιο όριο κάλυψης στο 1,5 εκατ. ευρώ, ελεύθερη επιλογή γιατρού και νοσοκομείου, έξι επιλογές στη συμμετοχή του ασφαλισμένου, ημερήσιο χειρουργικό επίδομα και κάλυψη πριν και μετά την νοσηλεία.

 

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Σπύρο Μαυρόγαλο η εταιρεία βελτιώνει περαιτέρω και την επικοινωνία της με τους συνεργάτες της εγκαινιάζοντας νέα τηλεφωνική γραμμή  αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση τους.

 

Τέλος η εταιρεία θα δημιουργήσει mobile application με την ονομασία ETHΝODΙGOS μέσω της οποίας οι ασφαλισμένοι θα παίρνουν διάφορες πληροφορίες και ειδοποιήσεις για νέες υπηρεσίες, τη λήξη των συμβολαίων τους, πληρωμές και ειδοποιήσεις γενικού ενδιαφέροντος, όπως πληροφορίες για τον καιρό την κίνηση στους δρόμους, ατυχήματα κλπ.

 

Για την πορεία της εταιρείας μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δημόπουλος Δημήτριος. Όπως τόνισε οι συνεργάτες της Εθνικής συμβάλλουν για την θετική της πορεία. Η Εθνική έχει καταφέρει να διατηρήσει την κερδοφορία της σε υψηλά επίπεδα, υπερβαίνοντας τα 105 εκατ. ευρώ. Οι αποζημιώσεις ξεπέρασαν τα 369 εκατ και ως στόχο θέτει τη διατήρηση της κερδοφορίας σε τριψήφιο νούμερο.

 

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι Επιθεωρήσεις και οι κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρείας.