Αναγνώριση της MEGA BROKERS για την τεχνολογική της ανάπτυξη

Μια ακόμη αναγνώριση της MEGA BROKERS SA για την τεχνολογική της υπεροχή και την προσήλωσή της στα καινοτόμα συστήματα, συνιστά η επιλογή της, και η προβολή της απόψε, από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ: ως εταιρεία με καινοτόμες διαδικασίες, και πρωτοποριακές ηλεκτρονικές εφαρμογές όπως είναι το εταιρικό της portal και άλλα τεχνολογικά συστήματα που εντάσσει στην δομή της με στόχο την αναβάθμιση των λειτουργικών της διαδικασιών. Η MΕGA και η πρωτοποριακή της ηλεκτρονική εφαρμογή θα προβληθούν, σήμερα το βράδυ στις 21.50 στο κεντρικό
δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Tο τηλεοπτικό αφιέρωμα έχει κεντρικό μήνυμα: « Η Τεχνολογία της πληροφόρησης αποτελέι στρατηγική αναγκαιότητα στη MEGA BROKERS SA» και είναι μια ακόμη απόδειξη πως η MEGA BROKERS SA διακρίνεται στον Ασφαλιστικό Κλάδο ως μια εταιρία που επενδύει συνεχώς στην καινοτομία, στην υψηλή τεχνολογία, στην εκπαίδευση, παράγοντες καθοριστικούς για την αύξηση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας της.

Σχετικά, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναφέρει ότι “έχουμε ως στρατηγική στόχευση την υιοθέτηση τεχνολογιών που στηρίζουν και αναπτύσσουν την MEGA. Είναι επιλογή μας όχι μόν να εφαρμόζουμε ότι πιό εξελιογμένο υπάρχει αλλά και να παροτρ΄’υνουμε και άλλου να μας ακολουθήσουν προκειμένου να δημιουργήσουμε μια καλύτερη αγορά για όλους”.