Επιβεβαιώνει και διευρύνει τις επιλογές της η ΒU

Με ικανοποιητικό ρυθμό αναπτύσσεται η μεσιτική εταιρεία Brokers Union με ορατά αποτελέσματα στην παραγωγή της η οποία στο τετράμηνο του τρέχοντος έτους υπερέβη, κατά πληροφορίες τις προσδοκίες της διοίκησής της.
Η παραγωγή αυτή προέρχεται από το σύνολο των μέχρι τώρα συνεργασιών της BU και αποτελεί το πρώτο βήμα στην εξέλιξη της εταιρείας που εστιάζει στην προσπάθεια συγκέντρωσης ασφαλιστών και παροχή σε αυτούς υποδομών ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν απαλλαγμένοι από διαχειριστικά, λειτουργικά και άλλα βάρη που τους στερούν χρόνο από την παραγωγή εργασιών.

Το ενδιαφέρον και η προσέλευση συνεργατών στην BU διευρύνεται στην αγορά οδηγώντας την εταιρεία στο να εξετάζει περαιτέρω παροχές υλικοτεχνικές και εκπαιδευτικές προς τους συνεργάτες προκειμένου να τους δημιουργήσει πέραν του καλού εργασιακού περιβάλλοντος και γνωστική υπεραξία στην πώληση. Ήδη γίνονται επενδύσεις σε μηχανογραφικά συστήματα και τεχνολογία ενώ διασφαλίζεται και η στήριξη του ασφαλιστή στην υποχρέωση τήρησης των όσων καθορίζονται από την νομοθεσία καθώς αναλαμβάνει η εταιρεία την σχετική χρονική οικονομική κάλυψή του.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία , (συμφερόντων οικογενείας Βελλιάδη) θα συνεχίσει να βαδίζει στον αρχικό της προσανατολισμό καθώς αναφέρεται αρμοδίως, επιβεβαιώνει καθημερινά την στρατηγική της επιλογή που είναι η συσπείρωση διαμεσολαβητικών γραφείων κάτω από την ίδια σκέπη, ενιαίες υποδομές, και ενιαία στόχευση προς την ανάπτυξη του εταιρικού σχήματος και του κάθε συνεργάτη. Στο πλαίσιο αυτό παραμένει «ανοικτή» σε κάθε ενδιαφερόμενο διαμεσολαβητή είτε αυτός είναι αυτόνομος είτε μεγάλο γραφείο.