Σήμερα η εκδήλωση – συζήτηση της Interfima για την ασφαλιστική απάτη

Τρόπους για την καταπολέμηση της ασφαλιστικής απάτης, την εξέλιξη του φαινομένου στους περισσότερους ασφαλιστικούς κλάδους στην Ελλάδα και τις μορφές με τις οποίες εμφανίζεται θα συζητήσουν ειδικοί της Interfima και εκπρόσωποι της ασφαλιστικής αγοράς σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης την οποία διοργανώνει το International Association of Financial Management,με θέμα “Eruption of Insurance Fraud in the Times of Crisis”.

Ομιλητές στην εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος θα είναι ο ειδικός του Interfima κ. Burke Files και η Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, Μαργαρίτα Αντωνάκη, ενώ θα πραγματοποιηθεί διάλογος με τους συνέδρους, που θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις.

Η εκδήλωση που υποστηρίζεται από την Εθνική Ασφαλιστική, θα δώσει την ευκαιρία να προβληθούν και να συζητηθούν ενεργά πρακτικές και στρατηγικές του κλάδου.

Η ημερίδα λαμβάνει την ευγενική χορηγία επικοινωνίας των Insurance World, InsuranceWorld.gr, Ασφαλίζομαι και SBC Channel.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης