H Maxima Insurance βασικός χορηγός Στ. Γρηγορακάκη

H Maxima Insurance αποτελεί πλέον τον βασικό χορηγό του πρωταθλητή στο Muay Thai – Kick Boxing Σταύρου “Hulk” Γρηγορακάκη, ο οποίος αγωνίζεται και κατακτά τίτλους φέροντας τα διακριτικά της εταιρείας.

Ο Σταύρος Γρηγορακάκης, που παράλληλα υπηρετεί ως υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, κατάφερε χάρη στα μοναδικά προσόντα και τη θέλησή του να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή των Heavyweight στην Ελλάδα και να έχει κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο WKF το 2014 στο Kick Boxing, στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Πράγα.

«H Maxima Insurance έχει θέσει ως στόχο τον “πρωταθλητισμό” στον τομέα της ασφάλισης και σε αυτό ακριβώς το πνεύμα εντάσσεται η χορηγία προς τον Σταύρο Γρηγορακάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον χώρο των δυναμικών αθλημάτων. Πιστεύουμε στην εξέλιξή του και επιβραβεύουμε την προσπάθειά του, όπως και κάθε προσπάθεια που τείνει προς την κορυφή», δήλωσαν οι κκ. Ιωάννης Αργυρόπουλος και Γρηγόρης Τούντας εκ μέρους της Maxima Insurance.Maxima Insurance 2 (1)

Η Maxima Insurance είναι μια σύγχρονη εταιρία πρακτόρευσης tailor-made ασφαλιστικών υπηρεσιών και προϊόντων, τα οποία καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του κλάδου των ασφαλίσεων. Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους ασφαλιστικούς ομίλους, παρέχοντας όλα τα προϊόντα στους κλάδους property, ζωής και ειδικά στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού, αστικής ευθύνης, τεχνικών ασφαλίσεων, μεταφορών, αυτοκινήτων και βιομηχανικών κινδύνων.