Αποχώρηση του Γιώργου Μαυρέλη από την Interamerican

[starbox]

Αποχωρεί ο κ. Γιώργος Μαυρέλης από την Interamerican έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια δημιουργικής παραμονής, διάστημα κατά το οποίο η εταιρεία πραγματοποίησε σημαντικά βήματα στην ελληνική αγορά.

Σήμερα 1η Απριλίου οι δρόμοι του κ. Μαυρέλη και της Interamerican χωρίζουν, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την κοινή τους πορεία, διάστημα όπου ο κ. Μαυρέλης από Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ εξελίχθηκε σε Γενικός Διευθυντή Εργασιών θέση από την οποία και σήμερα αποχωρεί.

Κατά τις πληροφορίες, ο κ. Μαυρέλης θα παραμείνει στην ασφαλιστική αγορά, οπότε σύντομα θα αναλάβει νέες δραστηριότητες συναφείς με τον κλάδο στον οποίο τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος, μέσω της Interamerican, πρωτοστάτησε σε μεταρρυθμίσεις όπως το Αnytime, η πλήρης ηλεκτρονικοποίηση των ασφαλιστικών εργασιών, η ανάδειξη των ασφαλιστικών συμβούλων και η επαγωγική συμβίωσή τους με το ίντερνετ και πολλά άλλα.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Μαυρέλης προτίθεται να μετουσιώσει την εμπειρία του συνδυάζοντάς την με νέα ασφαλιστικά σχήματα-οχήματα όπου θα συντείνουν στην καλύτερη μετάβαση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στο σύγχρονο περιβάλλον ασφάλισης όπως αυτό ισχύει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.