Μέσα από ανάρτησή του στο LinkedIn, ο Θεόδωρος Κοκκάλας, Πρόεδρος του Management Board της ERGO International και Chief Operating Officer του Ομίλου, ανέδειξε τη σημασία του ανοιχτού διαλόγου για την επιτυχή υλοποίηση της νέας διεθνούς στρατηγικής της εταιρείας, με αφορμή τη συμμετοχή του σε συνάντηση τύπου «town hall» στην Ισπανία.
Η παρέμβασή του έγινε στο πλαίσιο επίσκεψης στον Grupo DKV, όπου, μαζί με τον Fernando Campos και τη διοικητική ομάδα της DKV Seguros, παρουσίασε και ανέλυσε το νέο στρατηγικό πλαίσιο της ERGO σε στελέχη και εργαζομένους της ισπανικής εταιρείας.
Όπως τόνισε, η στρατηγική «ζωντανεύει» όταν οι άνθρωποι της εταιρείας αντιλαμβάνονται πώς η καθημερινή τους εργασία συνδέεται με το ευρύτερο όραμα και τους διεθνείς στόχους του Ομίλου. Οι ουσιαστικές ερωτήσεις, η ενεργός συμμετοχή και η ανταλλαγή απόψεων, σημείωσε, ενισχύουν την αίσθηση κοινού σκοπού και δημιουργούν τις βάσεις για καινοτομία και ανάπτυξη.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον ρόλο της Ισπανίας στο διεθνές αποτύπωμα της ERGO, επισημαίνοντας ότι το ευρύ και ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου σε διαφορετικές αγορές προσφέρει σταθερότητα σε ένα περιβάλλον αυξημένης μεταβλητότητας και αποτελεί θεμέλιο για βιώσιμη ανάπτυξη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι María de Cabo García, Antonio Muiña Merino, David Garcia Gistau, Adela Coladas Bilbao,Pedro Orbe Solano, Luis Lens, Jose-Ramon Lamenca, Ignacio Salvatierra, Julian Nuño, Jordi Casas.
Κλείνοντας, ο κ. Κοκκαλάς ευχαρίστησε την ομάδα της DKV Seguros για τη δυναμική συμμετοχή και τη δέσμευσή της στη διαμόρφωση του «επόμενου κεφαλαίου» της εταιρείας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η διεθνής φιλοδοξία της ERGO βασίζεται στη συλλογική προσπάθεια και στις διασυνοριακές συνέργειες.













