Περισσότεροι από 250 συμμετέχοντες στην εκδήλωση της Mega Brokers

Ανοιχτή εκδήλωση για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές πραγματοποίησε την Παρασκευή 19/12/2014 η MEGA BROKERS SA με θέμα τον Κλάδο Ζωής. Περισσότεροι από 250 ήταν οι συμμετέχοντες, οι οποίοι παρακολούθησαν την ομιλία του πρόεδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του ρόλου της Ιδιωτικής Ασφάλισης στον Κλάδο Υγείας και στη συνέχεια ο κύριος Άκης Αγγελάκης μίλησε για την “Προσέλκυση Ποιοτικών Πελατών”.

Ο κύριος Ιωάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής της εταιρίας, ανέπτυξε τις απόψεις του για «Στοχευμένες Πωλήσεις στον Κλάδο Ζωής» και παρουσίασε «9+1 καινοτόμα projects» και τα αποτελέσματα τους.

HILTON_3

Ιωάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής στην Mega Brokers

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Ιωάννης Παππάς παρουσίασε την πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MEGA BROKERS SA με την υποστήριξη της ασφαλιστικής εταιρίας EUROLIFE ERB, για τη δράση «Από Καρδιάς» για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

HILTON_4

Άκης Αγγελάκης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του τύπου και στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς, όπου μαζί με τους παρευρισκόμενους συνεργάτες έλαβαν ως αναμνηστικό, το νέο βιβλίο του κ. Αγγελάκη που εκδόθηκε από κοινού με την MEGA BROKERS SA., «Ο Νόμος της Έλξης».