back to top
9.9 C
Athens
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026

Στις 24 Σεπτεμβρίου η Εκλογοαπολογιστική ΓΣ της ΕΕΑΕ – Κάλεσμα για συμμετοχή και υποψηφιότητες

Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ) ανακοινώνει τη σύγκληση της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 16:00 στα γραφεία της Ένωσης (Κάνιγγος 27, 3ος όροφος, Αθήνα).

Στην ατζέντα της συνέλευσης περιλαμβάνονται κρίσιμα θέματα για την πορεία και το μέλλον του κλάδου των ασφαλιστικών επαγγελματιών στην Ελλάδα:

- Advertisement -
  1. Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων: Τα μέλη της ΕΕΑΕ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα αποτελέσματα του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την προηγούμενη χρονιά και να εγκρίνουν τον απολογισμό αυτών.
  2. Υποβολή απολογισμού οικονομικής διαχείρισης: Η Ένωση θα παρουσιάσει την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, η οποία θα εξετάσει τη χρηστή οικονομική διαχείριση της ΕΕΑΕ. Τα μέλη καλούνται να εγκρίνουν αυτή την οικονομική έκθεση και να δώσουν απαλλαγή από κάθε ευθύνη το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διαχείριση των οικονομικών του οργανισμού.
  3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής: Η συνέλευση θα εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΑΕ, καθώς και τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής. Επίσης, θα εκλεγούν οι Αντιπρόσωποι της ΕΕΑΕ στον ΟΕΒΕΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αττικής).

Κάλεσμα για υποψηφιότητες

Η ΕΕΑΕ καλεί τα μέλη της να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους για τα όργανα της Ένωσης. Η αίτηση υποψηφιότητας είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Ένωσης και πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2025.

- Advertisement -

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία στην προγραμματισμένη συνέλευση, η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2025, στον ίδιο χώρο και ώρα. Εφόσον και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί οριστικά την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Ναπολέων Σουκατζίδης» της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, Αθήνα).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΕΑΕ σηματοδοτεί τη λήξη ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ελπίζει ότι με τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων των συναδέλφων, η ΕΕΑΕ θα καταφέρει να ενισχύσει περαιτέρω τον ρόλο της στον κλάδο και να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που υπάρχουν.

Η ΕΕΑΕ επιθυμεί να συνεχίσει να εκπροσωπεί τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου με δύναμη και ενότητα, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του κλάδου και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΑΕ καλεί όλα τα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά στις διαδικασίες της συνέλευσης και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Ένωσης και του ασφαλιστικού κλάδου γενικότερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ανανέωση του ασφαλιστικού κλάδου: Μια στρατηγική αναγκαιότητα

Τι σηματοδοτεί η πρωτοβουλία της ΕΑΕΕ να απευθυνθεί στους νέους – Απόψεις στελεχών που ζουν καθημερινά τις προκλήσεις, στην έντυπη έκδοση του «IW»

ΕΑΔΕ, ΠΣΑΣ, ΠΟΑΔ και ΕΕΑ: Τη Δευτέρα 26/1 η εκδήλωση ενημέρωσης για τη μείωση προμηθειών

Θα παρουσιαστεί νομική γνωμοδότηση και θα τοποθετηθούν Πρόεδροι Σωματείων από όλη την Ελλάδα – Παρακολουθήστε από κοντά ή σε live streaming

ICAP CRIF: Εξαπλασιάστηκαν τα καθαρά προ φόρων κέρδη των ασφαλιστικών επιχειρήσεων

Τα μεγέθη του κλάδου όπως αποτυπώνονται στην ετήσια επιχειρηματική έκδοση «Ελληνικός Οδηγός» / «The Greek Financial Directory»

Η νέα εποχή της ΕΥΡΩΠΗ Holdings

Αποτέλεσμα της στρατηγικής απόφασης της εταιρείας να επενδύσει σε εξαγορές και συνεργασίες στον ασφαλιστικό κλάδο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Rise Club: Η στήριξη της μητρότητας ως στρατηγική προτεραιότητα σε μια περίοδο δημογραφικής πρόκλησης

Στην πρόσφατη εκδήλωση του ΜΚΟ αναδείχθηκε η πραγματικότητα για τις μητέρες στην Ελλάδα και παρουσιάστηκαν οι δράσεις ενδυνάμωσης και δικτύωσης του 2026

Ευ. Καφφετζή: Στρατηγικές συμμαχίες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ασπίδα στα τραπεζικά δίκτυα, όλες οι απαντήσεις

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχωρεί η Μanaging Partner της Oxygen Risk Consulting Partners, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα με σαφήνεια και χωρίς ωραιοποιήσεις

ΕΑΕΕ: Παρέμβαση Ε. Παπασπυροπούλου στη Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής

Παρουσίαση δράσεων και προτάσεις στη συνεδρίαση για τον ρόλο των παρόχων ασφάλισης και οδικής βοήθειας στη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας

Νέα στρατηγική συνεργασία της Απόλλων ΑΕ του Ομίλου Σαρακάκη – Συνένωση δυνάμεων με την DIN Agents

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλη κίνηση της Απόλλων ΑΕ μετά την πρώτη με τη Φαραντούρης και ακολούθως με τη Ζευς ΙΚΕ

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την Ενιαία Υγεία στην Ελλάδα: Έκθεση-ορόσημο για τις υγειονομικές απειλές

Σε μια περίοδο όπου οι υγειονομικές, περιβαλλοντικές και κλιματικές προκλήσεις απαιτούν συντονισμένες πολιτικές και συνεργασία μεταξύ πολλών φορέων

Rise Club: Η στήριξη της μητρότητας ως στρατηγική προτεραιότητα σε μια περίοδο δημογραφικής πρόκλησης

Στην πρόσφατη εκδήλωση του ΜΚΟ αναδείχθηκε η πραγματικότητα για τις μητέρες στην Ελλάδα και παρουσιάστηκαν οι δράσεις ενδυνάμωσης και δικτύωσης του 2026

SOS για τη δημόσια υγεία στο Λασίθι: Στοιχεία-σοκ για την κατάρρευση των νοσοκομείων

Με τεκμηριωμένα στοιχεία, ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου παρουσίασε την εικόνα αποσύνθεσης του δημόσιου συστήματος υγείας στην ανατολική Κρήτη

Ευ. Καφφετζή: Στρατηγικές συμμαχίες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ασπίδα στα τραπεζικά δίκτυα, όλες οι απαντήσεις

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχωρεί η Μanaging Partner της Oxygen Risk Consulting Partners, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα με σαφήνεια και χωρίς ωραιοποιήσεις

ΕΑΕΕ: Παρέμβαση Ε. Παπασπυροπούλου στη Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής

Παρουσίαση δράσεων και προτάσεις στη συνεδρίαση για τον ρόλο των παρόχων ασφάλισης και οδικής βοήθειας στη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας