Ο ελληνικός πυρήνας της Αντασφαλιστικής συνάντησης του Μοντε Κάρλο

[starbox]

Με σημαντική ελληνική συμμετοχή πραγματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο η διεθνής αντασφαλιστική-ασφαλιστική συνάντηση, που αποτελεί θεσμό στην παγκόσμια αγορά.

Κορυφαία στελέχη, πρόεδροι, CEO, ακόμη και ιδιοκτήτες των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών κολοσσών θα πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις εκείνες που θα δημιουργήσουν τις τάσεις για την ερχόμενη χρονιά, θα καθορίσουν τιμολογιακές πολιτικές, θα βάλουν τις βάσεις για τυχόν συνεργασίες στον ευρύτερο ασφαλιστικό χρηματοοικονομικό τομέα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών κ. Αλ Σαρρηγεωργίου, ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, ο κ. Νίκος Μακρόπουλος , ο αντασφαλιστής κ. Δημ. Τσεσμετζόγλου (MATRIX) η οικογένεια Τέρνερ, είναι ο ελληνικός πυρήνας που παραδοσιακά συμμετέχει στην διεθνή αυτή συνάντηση και αναμένεται ότι θα βρεθεί και εφέτος εκεί.
Διεθνή κεφάλαια, επενδυτές νέοι παίκτες που εισέρχονται στην ασφαλιστική αγορά, συμφωνίες, εξαγορές συγχωνεύσεις, θα συντελέσουν και φέτος στον απολογισμού της διεθνής συνάντηση η οποία αποφέρει και τεράστια έσοδα στο Μοντε Κάρλο. Από στοιχεία που είχαν κάποτε παρουσιαστεί στην συνάντηση αυτή προέκυπτε ότι τα έσοδα του κράτους από την αντασφαλιστική αυτή σύναξη υπερβαίνουν αυτά που αποκομίζονται από το γνωστό και ομώνυμο Gran prix, καταδεικνύοντας το επίπεδο των βαλαντίων που συμμετέχουν.