ΣΕΜΑ: Μια νύχτα με πανσέληνο για τη στήριξη της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Μουσική εκδήλωση, με στόχο να ενισχύσει την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία ΙΑΣΗ – ΣΤΗΡΙΞΗ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (www.emeis.com.gr), κάνοντας πράξη τους στόχους του όσον αφορά στην εταιρική κοινωνική ευθύνη διοργανώνει ο ΣΕΜΑ στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση «Μία νύχτα με πανσέληνο» είναι αφιερωμένη στους Έλληνες συνθέτες και τραγούδια θα ερμηνεύσει η υψίφωνος Τζίνα Φωτεινοπούλου με τη συνοδεία του πιανίστα Γεώργιου Δούση.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το insuranceworld.gr.

 

 

ΕΜΕΙΣ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ πραγματοποιεί δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα που στοχεύουν στην ενημέρωση των γυναικών, την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
Η νόσος παρουσιάζει ραγδαία αύξηση στις χώρες του δυτικού κόσμου και πλέον, είναι ο πιο συχνός καρκίνος για τις γυναίκες καθώς και η δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο στις δυτικές κοινωνίες, όπου μια στις οκτώ γυναίκες θα νοσήσει κάποια στιγμή στη ζωή της.
Το 2011 ιδρύθηκε η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΩΝ ΜΑΣΤΟΥ», η οποία μετονομάστηκε σε “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ” – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ- με Κοινωνικό & Επιστημονικό έργο και πιο συγκεκριμένα:

1. την πλήρη στήριξη στη ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική) ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, οικονομικά αδύναμων ασθενών με καρκίνο του μαστού.

2. την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και δη σε δυσπρόσιτα μέρη με δωρεάν κλινικές εξετάσεις.

3. την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες κτλ) καθώς και

4. την επιστημονική έρευνα.

Τα μέλη της ΕΜΕΙΣ φτάνουν τα 670 (60 εθελοντές ιατροί και 610 άνθρωποι όπως όλοι μας, αλλά και γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο.)