To «Μικιό» ταξιδεύει Αμερική

Στην έκθεση Summer Fancy Food, την μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη από τις 29/06-01/07/2014 συμμετείχε η εταιρία Κρητών Άρτος. Στόχος της εταιρείας με τη συμμετοχή της στην έκθεση ήταν η παρουσία της στις αμερικανικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, κυρίως μέσω των καινοτόμων, γευστικών και 100% φυσικών σνακ «Μικιό».

Πλήθος επισκεπτών βρέθηκαν στο περίπτερο της εταιρίας για να γνωρίσουν και να απολαύσουν τα «Μικιό» αλλά και τα υπόλοιπα κρητικά προϊόντα που προσφέρονταν σε πρωτότυπους συνδυασμούς. Ανάμεσα τους διάσημοι και καταξιωμένοι chef, όπως η Μαρία Λόη και ο Μίλτος Καρούμπας, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τις 100% υγιεινές, αληθινές και μεσογειακές συνταγές, αλλά και με την ιστορία που τις συνοδεύει.

Συζητήσεις και σημαντικές διαπραγματεύσεις έλαβαν χώρα με κάποιους από τους πιο γνωστούς παράγοντες αμερικάνικων αλυσίδων Σ/Μ, από εισαγωγείς και διανομείς που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την εταιρία και τα προϊόντα της, ώστε σύντομα το αμερικάνικο κοινό να μπορεί να απολαμβάνει τα προτερήματα της μεσογειακής διατροφής, μέσα από το μικρό στο μέγεθος αλλά τεράστιο στη γεύση σνακ «ΜΙΚΙΟ», γνωστό ήδη σε Έλληνες, Ευρωπαίους, Αυστραλούς και Άραβες.

Η Κρητών Άρτος δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην Αμερική με τα παραδοσιακά παξιμάδια και λαδοκούλουρα, μέσω γνωστών ελληνικών εταιρειών εισαγωγής.