back to top
16.3 C
Athens
Σάββατο 4 Απριλίου 2026

Webinar: Εξελιγμένες καμπάνιες μέσω Social Media για τον ασφαλιστικό κλάδο 

Αναμφίβολα ζούμε στην εποχή όπου η τεχνολογία έχει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας. Ιδιαίτερα, τα Social Media διαδραματίζουν, πλέον, ένα σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Facebook, Instagram, Twitter κατασκευάστηκαν κυρίως για επικοινωνιακούς σκοπούς αλλά παράλληλα, προσφέρουν μία σειρά από σημαντικά εργαλεία, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και το πελατολόγιό τους.

Το insurancewebinars.gr επειδή αντιλαμβάνεται τις περαιτέρω δυνατότητες των social media για τον ασφαλιστικό κλάδο, διοργανώνει τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019, στις 18:00 ένα ακόμα χρήσιμο webinar με τίτλο «Εξελιγμένες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω social media για τον ασφαλιστικό κλάδο».

- Advertisement -

Στο συγκεκριμένο webinar με τον Άγγελο Συναδάκη, Γενικό Διευθυντή της Social Mind, θα εστιάσουμε σε μερικές εξελιγμένες διαφημιστικές καμπάνιες που μπορούμε να στήσουμε μέσα από το Facebook και το Instagram. Θα δούμε πώς μπορεί η διαφήμιση στα Social Media να συνεργαστεί ενεργά με την ιστοσελίδα της επιχείρησής μας, τι στόχους μπορούμε να πετύχουμε, ποιο είναι το ιδανικό διαφημιστικό budget, τι ενέργειες πρέπει να κάνουμε για να βελτιστοποιήσουμε τις καμπάνιες, κλπ.

Στο τέλος του webinar, όσοι το παρακολουθήσουν θα είναι σε θέση να στήσουν και να τρέξουν μία ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια μέσα από τα Social Media.

- Advertisement -

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019, στις 18:00 – 19:30.   

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής: (http://insuranceinnovation.gr/seminars/social-media-campaigns/)

Πιο συγκεκριμένα, στο webinar θα δοθούν απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

  • Τι είναι το Facebook Advertising και πώς λειτουργεί;
  • Τι είδους εξελιγμένες διαφημιστικές καμπάνιες μπορούν να στηθούν μέσω Facebook και Instagram;
  • Τι δυνατότητες υπάρχουν για την αποτελεσματική στόχευση του κοινού;
  • Πώς μπορεί να υπολογιστεί το ιδανικό διαφημιστικό budget;
  • Πώς μπορεί να βελτιστοποιηθεί μία διαφημιστική καμπάνια που είναι σε εξέλιξη;
  • Τι στατιστικά στοιχεία διατίθενται στις διαφημιστικές καμπάνιες και τι συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτά;

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από τη θέση αυτή βοηθάει της εταιρείες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με περισσότερες από 180 εταιρείες από μία πληθώρα διαφορετικών κλάδων. Κατά τη διάρκεια των συνεργασιών αυτών, σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν καινοτόμες online στρατηγικές, οι οποίες περιελάμβαναν την ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών, ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς και τη χρήση online καναλιών επικοινωνίας, διαφημιστικών μέσων κ.α. Μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι το λιανικό εμπόριο, τα super market, η εστίαση, η υγεία, η ομορφιά, ο τουρισμός και άλλοι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Συνέχεια στον κύκλο σεμιναρίων του ΕΕΑ για μια βιώσιμη ασφαλιστική καριέρα

Το 2ο Webinar, με τίτλο «Ψηφιακά Εργαλεία και Αυτοματοποίηση στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Απριλίου 2026

Bekas & Associates Law Offices: Το κενό στην σχέση ασφαλιστικών με δικηγόρους στον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Οι δικηγόροι του κλάδου φαίνεται κατά κανόνα να (επιλέγουν να) έχουν ρόλο λιγότερο ενεργό, επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Β. Μπέκας σε συνέντευξή του στην Έλ. Ερμείδου

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Έργων Τέχνης και Συλλεκτικών Αντικειμένων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, την Τρίτη 31/3 και την Πέμπτη 2/4 2026

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Health Insurance and Medical Underwriting»

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 24/3 έως 9/4, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Diploma in Financial and Insurance Advice από ΕΕΑ, ΕΙΑΣ και ΠΣΑΣ – Λ. Αποστολιώτης: «Καλώ όλους τους συναδέλφους να επενδύσουν στη γνώση και στο...

Διαρκής προσπάθεια του ΠΣΑΣ, να εμπλουτίζει τις πρωτοβουλίες προς όφελος των μελών του επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων

Αναβαθμισμένο, πλήρες και καινοτόμο το νέο ετήσιο πρόγραμμα «EIAS Diploma in Insurance Science and Operations – EDI 2026»

Τις ενότητές του εμπλουτίζουν οι διεθνείς συνεργασίες του Ινστιτούτου με CII, IUA και Lloyd’s Academy

NP Ασφαλιστική: Ξεκινά το 2ο μέρος των Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Α΄ 2026

Μια σειρά από 11 διά ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις σε Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Ιωάννινα, Πάτρα, Χαλκίδα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη

Μετεκπαίδευση στην Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική από τον ΠΣΑΣ και το ΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα, με τη χορηγική υποστήριξη του ΕΕΑ, οδηγεί στην απόκτηση Professional Diploma in Financial and Insurance Advice

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

SOFMEDICA: Επέκταση στη Σλοβενία και ενίσχυση της πρόσβασης σε καινοτόμες λύσεις υγείας στη Νέα Ευρώπη

Mέρος της αποστολής της εταιρείας να φέρνει την τεχνολογία που σώζει ζωές πιο κοντά σε ασθενείς και επαγγελματίες υγείας

Έφτασε η ώρα των πρώτων Greek Risk Management Awards

Τα #grma26 έρχονται την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Divani Caravel – Δείτε τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές

Ποιοι μπορούν να πωλήσουν και ποιοι να σε πουλήσουν, αγαπητέ ασφαλιστή;

Ποιος από τους δύο τύπους πωλητή βγαίνει τελικά κερδισμένος, αναρωτιέται ο Ανασφάλιστος...

Η ERGO Ασφαλιστική σταθερή σύμμαχος στη νέα εποχή της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Ρ. Αλεξοπούλου: «Η ασφάλιση πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βασικό στοιχείο βιώσιμης λειτουργίας και όχι ως απλή κανονιστική απαίτηση»

Diploma in Financial and Insurance Advice από ΕΕΑ, ΕΙΑΣ και ΠΣΑΣ – Λ. Αποστολιώτης: «Καλώ όλους τους συναδέλφους να επενδύσουν στη γνώση και στο...

Διαρκής προσπάθεια του ΠΣΑΣ, να εμπλουτίζει τις πρωτοβουλίες προς όφελος των μελών του επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων