back to top
15.7 C
Athens
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025

ΝΝ: Πέρασε από τις ζημιές στην κερδοφορία

του Νίκου Σακελλαρίου

Αφιερωμένο στην υπέρβαση που μπορεί να κάνει κάθε άνθρωπος στη ζωή του, κάθε επαγγελματίας στη δουλειά του ήταν το Συνέδριο Πωλήσεων της NN που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα. Μέσα στην κατάμεστη  αίθουσα του Ελληνικού Κόσμου στην Πειραιώς  από στελέχη και συνεργάτες της NN, στελέχη της εταιρείας  επιβράβευσαν τους καλύτερους της περυσινής χρονιάς και μετέδωσαν τη νέα φιλοσοφία του «I’ m possible».  Κάνε την υπέρβαση και το αδύνατο πραγματικό ο στόχος  της, για να γίνει  πρώτη εταιρεία σε όλους τους τομείς όπως ελέχθη.

- Advertisement -

Η διευθύνουσα σύμβουλος (CEO) της εταιρείας κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου  άνοιξε το Συνέδριο υποδεχόμενη τους «καλύτερους ασφαλιστικούς συμβούλους της αγοράς» όπως είπε μέσα σε χειροκροτήματα. «Η εταιρεία πέρασε από ζημιές στην κερδοφορία και τις υπεραξίες κάνοντας την υπέρβαση» δήλωσε για την πορεία των τελευταίων ετών. « Πείσαμε τους Ολλανδούς στη Χάγη ότι η Ελλάδα έχει προοπτικές».

 

- Advertisement -

 

«Στόχος μας είναι η ανάπτυξη στον  κλάδο υγείας με προϊόντα για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων και για κάθε ηλικία».  Η διοίκηση της NN φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία πρότυπη εταιρεία, μετασχηματίζοντας τον οργανισμό και δίνοντας έμφαση στην εταιρική διακυβέρνηση. «Θέλουμε να κινηθούμε αντίθετα στο ρεύμα» δήλωσε η κα Πολιτοπούλου και συνεχάρη τους  συνεργάτες της NN που αγκάλιασαν όλα τα νέα προϊόντα που προσφέρουν λύσεις στις ανάγκες.

 

 

Η κα Πολιτοπούλου επεσήμανε ότι η NN θέλει να διευρύνει το πελατολόγιο με νέους πελάτες βάσει των αναγκών τους  με στόχο «να μετατρέψετε το αυθεντικά αδύνατο σε δυνατό»

Στο άμεσο μέλλον βλέπει νέα ρεκόρ πωλήσεων και αύξηση του μεριδίου αγοράς της αγοράς αλλά και την δυνατότητα της εταιρείας να εξυπηρετήσει στο υψηλότερο επίπεδο τις προτιμήσεις των Ελλήνων προσφέροντας ποιότητα υπηρεσιών  και εύρος ποικιλίας προϊόντων.

 

 

Χρονιά των ρεκόρ

Ο  Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της ΝΝ  Μιχάλης Σωτηράκος  αναφερόμενος στα επιτεύγματα της περυσινής χρονιάς εστίασε κυρίως στην αύξηση των πωλήσεων και στην καθολική επιτυχία που είχαν τα νέα προιόντα υγείας.

Η νέα παραγωγή έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ των 100 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε ρεκόρ χαρτοφυλακίου 406 εκατ. ευρώ  και ρεκόρ κερδοφορίας 13 εκατ. ευρώ  από το 2016.

Ρεκόρ νέου περιοδικού ασφαλίστρου με 26,3 εκατ. ευρώ , έμφαση και στις ηλεκτρονικές πωλήσεις  (e-application) με αύξηση 25% και αύξηση νέας παραγωγής υγείας κατά 60%.

Η NN υλοποίησε με επιτυχία την καμπάνια child for free και orange cross, δημιούργησε αποκλειστικά προϊόντα Motor & Πυρός για την NN Μεσιτική, συνθήκες cross selling, ενώ αναβαθμίστηκαν τα π ροιόντα orange cross και δημιουργήθηκε το orange cross plus.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ – ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

Σ’ αυτό το τρίπτυχο εστιάζεται η νέα φιλοσοφία της ΝΝ που φιλοδοξεί να γίνει ακόμη περισσότερο ανθρωποκεντρική.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης αφηγήθηκε την αθλητική του πορεία από την αποτυχία του 2012 μέχρι το μετάλλιο του 2016 ως δείγμα πως από μία αποτυχία ζωής μπορεί κάποιος να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Να κάνει την προσωπική του υπέρβαση.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

H μεγάλη έρευνα της NN για τη Μακροζωία

Σύμφωνα με την έρευνα Μακροζωίας, που ο Όμιλος ΝΝ διεξάγει κάθε χρόνο σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες

ΝΝ Group: Πουλά τις Τουρκικές επιχειρήσεις στην Zurich Türkiye

Η ολοκλήρωση των συναλλαγών τελεί υπό την αίρεση των εποπτικών αρχών και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2025.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Συνταξιοδοτικά ταμεία και διασυνοριακή προοπτική: Το ελληνικό ενδιαφέρον στο 16ο Φόρουμ Κύπρου

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι η ανάπτυξη των multi-employer IORPs και η ενίσχυση του δεύτερου πυλώνα συνταξιοδότησης

Ο ΣΠΑΤΕ ανοίγει τον διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης – Ανοικτή συνάντηση την Τετάρτη 15/10 στο ΕΕΑ

Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πλέον ουσιαστικές πρωτοβουλίες διαλόγου των τελευταίων μηνών

2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αποταμίευσης

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ Δημοτικού - Δείτε τις ημερομηνίες

Αλλαγή ώρας στην τελετή αποκαλυπτηρίων του πρώτου αγάλματος προς τιμήν των μικρομεσαίων επιχειρηματιών

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 της Κυριακής 12 Οκτωβρίου στο Πεδίον του Άρεως, παρουσία ΠτΔ και Δημάρχου Αθηναίων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Συνταξιοδοτικά ταμεία και διασυνοριακή προοπτική: Το ελληνικό ενδιαφέρον στο 16ο Φόρουμ Κύπρου

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι η ανάπτυξη των multi-employer IORPs και η ενίσχυση του δεύτερου πυλώνα συνταξιοδότησης

Υδρόγειος Ασφαλιστική: «Η πρόληψη σώζει ζωές» – Ενημέρωση και κάλυψη για τον καρκίνο του μαστού

Η εταιρεία αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και της ουσιαστικής ασφαλιστικής κάλυψης

Ξεκινά η συνεργασία υπουργείων και Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων – Πρωταγωνίστρια η Αυτοδιοίκηση

Ο Πρόεδρος του Δικτύου, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτος κατέθεσε Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης Πολιτικής Προστασίας

Ο ΣΠΑΤΕ ανοίγει τον διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης – Ανοικτή συνάντηση την Τετάρτη 15/10 στο ΕΕΑ

Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πλέον ουσιαστικές πρωτοβουλίες διαλόγου των τελευταίων μηνών