H ARAG χορηγός σε εκδήλωση του ΣΠΑΤΕ

Τις υποχρεώσεις των διαμεσολαβητών με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο καθώς και το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας που τους παρέχει ένα ειδικά διαμορφωμένο ασφαλιστήριο Νομικής Προστασίας της ARAG, θα συζητήσει σε εκδήλωσή του ο ΣΠΑΤΕ.

Η εκδήλωση στην οποία χορηγός είναι η ARAG θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28.05.14 & ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα. 

Στη συζήτηση θα αναλυθούν οι πραγματικές, καθημερινές ανάγκες του επαγγελματία ασφαλιστή και η ασπίδα προστασίας, που μπορεί να αποτελέσει για αυτόν ένα ασφαλιστήριο Νομικής Προστασίας της ARAG με πολλές και σημαντικές καλύψεις, που συνδέονται με όλο το φάσμα της επαγγελματικής δραστηριότητάς των πρακτόρων.

Η διαμόρφωση εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων για τις διάφορες κατηγορίες των επαγγελματιών, η ευρύτητα των καλύψεων, ώστε να ανταποκρίνονται στις νομικές ανάγκες του κάθε κλάδου, τομείς δηλαδή στους οποίους η ARAG εξειδικεύεται τα τελευταία χρόνια, καθώς και ο συνδυασμός ασφαλιστηρίων άλλων κλάδων με ασφαλιστήρια της Νομ. Προστασίας, είναι σίγουρα θέματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μελών του ΣΠΑΤΕ.