Κινήσεις προσέλκυσης νέων ανθρώπων στην αγορά

Θετικές κινήσεις γίνονται και πρωτοβουλίες ενημέρωσης αναλαμβάνονται από ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς, οι οποίοι διαβλέπουν ότι στην ιδιωτική ασφάλιση υπάρχει χώρος και ανάγκη να δραστηριοποιηθούν νέοι οι οποίοι διαθέτουν ικανότητες-δεξιότητες αλλά και διάθεση για εκπαίδευση.

Με γνώμονα αυτή τη συλλογιστική η Επιθεώρηση Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής, πραγματοποίησε χτες στο ξενοδοχείο Τιτάνια, ενημερωτική εκδήλωση για νέους που μπορεί να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου. Ο επικεφαλής της Επιθεώρησης κ. Χ. Χρυσολόγου, ο οικονομολόγος Ν. Κλήμης καθώς και διευθυντές της Επιθεώρησης παρευρέθησαν στην εκδήλωση και αντάλλαξαν απόψεις με τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Νίκος Κλήμης, Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ανέλυσε τις παραμέτρους που συνθέτουν την εικόνα ενός ασφαλιστικού συμβούλου, τις προϋποθέσεις άσκησης του επαγγέλματος, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ένταξης σε ένα δίκτυο πωλήσεων ή την ανεξάρτητη επαγγελματική δραστηριοποίηση και τις προοπτικές ανάπτυξης της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα. 

Ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου αναφέρθηκε στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η ασφάλιση στο σύγχρονο περιβάλλον τκαι τη συμβολή της στην κοινωνία και την οικονομία.   

Μία θετική κίνηση και αρχή που μπορεί να αποφέρει καρπούς και να συνεχιστεί και στο μέλλον…