4η Ημερίδα του InsuranceForum.gr στο Ηράκλειο Κρήτης

Την 4η ημερίδα του διεξάγει, μετά από τις εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το InsuranceForum.gr η οποία θα πραγματοποιηθεί  στο Ηράκλειο Κρήτης, την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, από τις 14.30  έως τις 18.30 .

Ο τίτλος της Ημερίδας, στην οποία θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν έντονα τους διαμεσολαβητές αυτό το διάστημα και την οποία στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας το insuranceworld.gr και η εφημερίδα ασφαλίζομαι είναι:  

«Τα εφόδια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία. Από την θεωρία στην πράξη».

 Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί και η  παρουσίαση του insurancewebinars.gr της πρώτης πλατφόρμας διεξαγωγής e-seminars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Ενδεικτικά μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
• Τα social media, ένα εξαιρετικό εργαλείο πωλήσεων για τον σύγχρονο διαμεσολαβητή και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην πράξη.
• Πώς οι διαμεσολαβητές θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις αλλαγές στην καθημερινή μας εργασία.
• Ποιες αλλαγές επιφέρουν οι πράξεις 30-31 της Τράπεζας Της Ελλάδος. Τι συνεπάγεται για τον τρόπο εργασία μας και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις.
• Ποιοι είναι οι κλάδοι που θα πρέπει να δώσουν βαρύτητα οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Εισηγητές της Ημερίδας
Μελίνα Τσικογιαννοπούλου (Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού)
Οφάκογλου Ιωάννης (Director Ristart Marketing Agency)
Νικόλαος Κλήμης (Οικονομολόγος – σύμβουλος επιχειρήσεων)
Γεώργιος Κουτίνας (Μεσίτης – εμπειρογνώμων ασφαλίσεων)

Είσοδος ελεύθερη.

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των Ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές.

Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος  γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε Ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του forum και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία Ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά και αυτό αποτελεί το στοιχείο που τις διαφοροποιεί από  τις υπόλοιπες.
 
Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Βασιλειάδης Αριστείδης ιδρυτής του InsuranceForum.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παρουσίαση των χορηγικών πακέτων μας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Βασιλειάδη Αριστείδη στο administrator@insuranceforum.gr ή στα τηλέφωνα 6941665405 και 2312 201003