Personal Branding: Προσωπική Εικόνα & Επικοινωνία

Το νέο Σεμινάριο «Personal Branding – Προσωπική Εικόνα & Επικοινωνία» πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με τον τομέα Advanced Coaching, της Εταιρίας Inwards, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη υψηλόβαθμων στελεχών, επιχειρηματιών και διοικητικών ομάδων.

To Σεμινάριο θα είναι διάρκειας δώδεκα (12) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

• Δευτέρα 26 Μαΐου, 16:00 – 20:15
• Πέμπτη 29 Μαΐου, 09:00 – 15:00

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιάννης Κουτσουμάρης, Master Coach & Trusted Adviser, Managing Partner της εταιρίας Inwards.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις Ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου:

• Personal Brand: Ένα δώρο με περιεχόμενο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Τι περιέχει; Πώς φτιάχνεται; Πώς παρουσιάζεται; Πώς εξελίσσεται;
• Συμπεριφορά που «κερδίζει πόντους» και «γράφει ιστορία» του brand που λέγεται ΕΓΩ.
• «Με την πρώτη ματιά» Τι εντύπωση δίνουμε; Πόσο σημαντική είναι; Από τι εξαρτάται;
• Γλώσσα του σώματος: αλήθειες αλλά και στερεότυπα. Οι άλλοι το βλέπουν. Εμείς;
• Εμφάνιση – ντύσιμο. Τι σημαίνει; Πώς επηρεάζει; Τι επιλογές έχουμε; Τι απαγορεύεται; Πόσο κοστίζει;
• Πρωτόκολλο επαγγελματικής και κοινωνικής συμπεριφοράς. Λεπτομέρειες (?) που μειώνουν την αμηχανία και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.
• Επικοινωνία που επηρεάζει: Είδη επικοινωνίας, ιδιαιτερότητες, παγίδες και καταλληλότητα ανά περίσταση.
• Κανόνες Προφορικής, Γραπτής και Ηλεκτρονικής επικοινωνίας.
• Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Τα λάθη που κάνουμε…..share!
• Ερωτήσεις & (ίσως) Απαντήσεις: Οι συμμετέχοντες ρωτούν όσα δεν τολμούμε να ρωτήσουμε!

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι Την Τρίτη 20 Μαΐου 2014.

Σκοπός του Σεμιναρίου :
To Προσωπικό μας Brand είναι το «δώρο» που κάθε στιγμή προσφέρουμε στους άλλους!
Όμως, πόσο ξεχωριστό είναι το περιεχόμενο και πόσο εντυπωσιακό το περιτύλιγμά του για να εξακολουθεί να τους μαγεύει ακόμη κι όταν είμαστε απόντες;

Αν η δουλειά σας απαιτεί οποιουδήποτε είδους ανθρώπινης επαφής, αυτό απλά σημαίνει, ότι η προσωπική σας επιτυχία εξαρτάται από αυτό που οι άλλοι βλέπουν σε σας.

Ελάτε ν’ ανακαλύψουμε πώς ο τρόπος  που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στον κόσμο μπορεί να μας προσφέρει ή να μας στερήσει πόντους και να αποκρυπτογραφήσουμε όσα οι άλλοι προσπαθούν να μη μάθουμε γι αυτούς.

Το Σεμινάριο απευθύνεται:
• Υψηλόβαθμα στελέχη που εκπροσωπούν τον οργανισμό σε:
- Πελάτες
- Μέσα επικοινωνίας
- Προμηθευτές

• Επιχειρηματίες που εκπροσωπούν τον οργανισμό και τον εαυτό τους

• Επαγγελματίες ομιλητές και παρουσιαστές

• Επαγγελματίες συμβούλους

«Κάθε φορά που αποτυγχάνουμε σε θέματα επικοινωνίας και εικόνας, χρειάζονται είκοσι διαδοχικές επιτυχημένες εμφανίσεις για να επανέλθουμε στο…μηδέν!»

Σύντομο Βιογραφικό Εισηγητή

Ο Γιάννης Κουτσουμάρης είναι επαγγελματίας Master Coach με διεθνή εμπειρία και εργάζεται ως Προσωπικός Σύμβουλος ανωτάτων στελεχών κι επιχειρηματιών. Παράλληλα ασχολείται με την επιμόρφωση και την ανάπτυξη διοικητικών ομάδων και προετοιμάζει στελέχη για την ανάληψη ηγετικού ρόλου.
 
Είναι ο ιδρυτής και Managing Partner της Inwards, μιας καινοτόμου οργάνωσης που θέτει την ιδέα της ενοποίησης των υπηρεσιών επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης σε δύο τομείς α) Advanced Coaching & β) Systemic Therapy. Είναι Οικονομολόγος (απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς), Master Coach του Ινστιτούτου Συμπεριφορικού Coaching της Αμερικής και μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Coaching. Είναι επίσης πιστοποιημένος στην εκτίμηση Αξιολογικών  Διαγνώσεων (Axiological Assessments) καθώς και στις Αξιολογήσεις Συμπεριφοράς και Κινήτρων.
 
Έχει είκοσι χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις διεθνών οργανισμών όπως είναι η S.C.Johnson, η Misko–Barilla, η ΕΛΑΪΣ και η Unilever. Στη διάρκεια των χρόνων εργάστηκε σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά projects, με στόχο την αναμόρφωση, την αναδιάρθρωση και τη βελτιστοποίηση, τμημάτων, εμπορικών πολιτικών, λειτουργιών και πόρων. Έχει βραβευτεί κατ’ επανάληψη για διακεκριμένη απόδοση στη διοίκηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΕΙΑΣ στα τηλέφωνα: 210 9219 660 & 684 και στα e-mails:  eiasinfo@eias.gr & eias@ath.forthnet.gr