DAES: Νέα εταιρεία στη διαμεσολάβηση

Νέα εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με την επωνυμία «DAES – LONDON MARKET INSURANCE BROKERS Μεσίτες Ασφαλίσεων ΙΚΕ» και το διακριτικό τίτλο “DAÈS”, με έδρα την οδό Βησσαρίωνος 3-5, Τ.Κ. 10672, Αθήνα. 

Βασικός μέτοχος και ένας από τους διαχειριστές της DAÈS  είναι ο κ. Σταύρος Καχριμάνης, ο οποίος συνεργάζεται από το 1976 με κορυφαίους Brokers & Underwriters της Αγοράς του Λονδίνου και έχει να επιδείξει σημαντικότατη εμπειρία στη διαχείριση εξειδικευμένων ασφαλιστικών κινδύνων. Επικεφαλής της νέας εταιρείας και διαχειριστής είναι η κα Κατερίνα Καχρημάνη (Director) και υπεύθυνος ανάπτυξης εργασιών o κ. Aριστοτέλης Μακρής (Sales & Marketing Manager). 

Η εταιρεία περιλαμβάνει στο δυναμικό της έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη (Αccount Executives) καθώς και ειδικούς συμβούλους.

Με εμπειρία και  τεχνογνωσία 40 και πλέον χρόνων στον ασφαλιστικό χώρο, η εταιρεία δίνει λύσεις και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, ακόμα και τις πιο πολύπλοκες ασφαλιστικές ανάγκες, φέρνοντας στην Ελλάδα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ως συνεργάτης της ασφαλιστικής Αγοράς του Λονδίνου.