180 διαμεσολαβητές στην ημερίδα του Insuranceforum.gr στη Θεσσαλονίκη

Καινοτομία, νέες ιδέες, διαφορετικότητα, επικοινωνία, γνωριμίες, συνεργασίες, ξεχωριστούς εισηγητές, ενημέρωση, επιμόρφωση, νέες τάσεις.

Όλα τα περιλάμβανε η 3η Ημερίδα του insuranceforum.gr που διεξήχθη την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο Τhe Μet Hotel στην Θεσσαλονίκη.

Όλοι μιλούν για μία μοναδικού ενδιαφέροντος ημερίδα, με θέματα που ποτέ δεν είχαν αναλυθεί σε τέτοιο βαθμό, με εισηγητές που με το στυλ και την μεταδοτικότητά τους μαγέψανε το κοινό. 

Μία κατάμεστη αίθουσα από 180 Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που, εκτός από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης,  ήρθαν από Κρήτη, Αθήνα, Καβάλα, Φλώρινα, Βέροια, Θάσο, Καρδίτσα και πολλές άλλες περιοχές.

Παράλληλα, 240 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές παρακολούθησαν την Ημερίδα μέσω live streaming σε όλη την χώρα.
Εισηγητές στην ημερίδα ήταν οι:

– Eφη Κοσσυβάκη (Agency Manager) με το θέμα «Η  A.I.G δίπλα στον συνεργάτη»
– Γιάννης Οφάκογλου με το θέμα: «Χρησιμοποιώντας τα social media για την ανάπτυξη των εργασιών μας.»
– Νίκος Κλήμης με το θέμα: «Η διαμεσολάβηση υπό ομηρία. Πράξεις, απραξία και επιπτώσεις.»
– Μελίνα Τσικογιαννοπούλου με το θέμα: «Ποιος πήρε τους πελάτες μου; Πώς οι διαμεσολαβητές θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις αλλαγές στην καθημερινή μας εργασία.»
– Σάββας Τσαλουχίδης με το θέμα: «I am the brand! Ποιος είμαι, ποιο είναι το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα και ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσω για να εδραιώσω τη θέση μου στην ασφαλιστική αγορά.»
– Τηλέμαχος Μαλγαρινός με το θέμα: «Οι σημαντικότερες φορολογικές αλλαγές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.»

Επίσης παρουσιάστηκε στους διαμεσολαβητές της Βόρειας Ελλάδας το InsuranceWebinars.gr, η πρώτη πλατφόρμα διεξαγωγής e-seminars για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στην ημερίδα απεύθυνε χαιρετισμό ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κος Γιώργος Ηλιάδης.

Η ημερίδα διεξήχθη:
• με Μέγα Χορηγό την A.I.G και Χορηγούς τις εταιρίες ERGO HELLAS, GLASSDRIVE, PRIME INSURANCE και ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ RE ENGINEERS.
• υπό την Αιγίδα των τεσσάρων μεγαλύτερων Συλλόγων και Συνδέσμων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην χώρα, του ΣΕΜΑ, του ΠΣΑΣ, της ΕΕΑΕ και του ΣΔΑΕ καθώς και της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης.
• με χορηγούς επικοινωνίας –όπως πάντα- το insuranceworld.gr, το asfalisinet.gr, το περιοδικό asfalizomai και το ka-business.gr

Το insuranceforum.gr όπως αναφέρει ετοιμάζει τις επόμενες ημερίδες που θα διεξαχθούν σε μικρότερες πόλεις της χώρας και καλεί όσους θέλουν να φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις να οργανώσουν μαζί με το ανεξάρτητο forum των Διαμεσολαβητών παρόμοιες ημερίδες.

Αποσπάσματα από την ημερίδα μπορείτε να δείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες: κ. Βασιλειάδης Αριστείδης, τηλ: 6944 779 870