Την Gama International στην Ελλάδα φέρνει ο ΠΣΣΑΣ

Σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της εκπαίδευσης, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου να εφαρμόσουν διεθνείς πρακτικές και να αντλήσουν γνώσεις από επιτυχημένους manager του ασφαλιστικού τομέα, ανακοινώθηκαν από το Δημήτριο Γαβαλάκη, πρόεδρο του ΠΣΣΑΣ, σε εκδήλωση του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Όπως ανέφερε ο κ. Γαβαλάκης στην Ελλάδα πρόκειται να δημιουργηθεί το πρώτο υποκατάστημα της Gama International στην Ευρώπη, υπό την Προεδρία του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου, του οποίου η συμβολή υπήρξε καθοριστική για την εξέλιξη αυτή. 

Η συμφωνία αυτή επετεύχθη στην Αμερική μετά από συναντήσεις που έγιναν με εκπροσώπους του παγκόσμιου οργανισμού και από την κίνηση αυτή, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη της αγοράς οι προσδοκίες είναι πολλές. Πρέπει ωστόσο να υπάρξει και η ανάλογη στήριξη από τους επαγγελματίες. 

Μιλώντας στην εκδήλωση ο κ. Κλέαρχος Πεφάνιος,Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης της International Life επισήμανε ότι είναι μία συλλογική προσπάθεια, στην οποία πρέπει να ανταποκριθούν και οι άνθρωποι του κλάδου και πρόσθεσε ότι για την Ελλάδα θα ισχύσουν προγράμματα με ειδικές τιμές.

Στην εκδήλωση του ΠΣΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στις ΓΡΑΜΜΕΣ, με τη Γλυκερία και τον Μ. Τσέρτο, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων: οι κ.κ. Α. Σκορδάς, Υφυπουργός Ανάπτυξης, Γ. Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος ΕΕΑ, Γ.Καραβίας, πρόεδρος ΣΕΜΑ, Α. Ραφαηλίδης, πρόεδρος ΠΟΑΔ, Δ. Λύχρου, Ο. Νικολαίδου, ΣΠΑΤΕ, υψηλόβαθμα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών κ.α.