ΕΕΑ: Έως τις 30 Μαίου η ανανέωση των αδειών των διαμεσολαβητών

Παρατείνεται μέχρι τις 30/5/2014 η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών που απαιτούνται ως προς την ανανέωση των αδειών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, οι οποίες έληξαν στις 31 Δεκεμβρίου του 2013.

Για την ανανέωση της ταυτότητας (άδειας) οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία του Επιμελητηρίου και να συμπληρώσουν:

1. Την αίτηση ανανέωσης της ταυτότητάς - άδειας. Η εν λόγω αίτηση χορηγείται προτυπωμένη κατά την εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου.

2. Την Υπεύθυνη Δήλωση (για Ασφαλιστικό Σύμβουλο – Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων και για Ασφαλιστικό Πράκτορα – Μεσίτη Ασφαλίσεων)

Η παραλαβή γίνεται:

• Από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο: Με ταυτότητα ή διαβατήριο, εφόσον πρόκειται για Έλληνα πολίτη ή πολίτη κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κράτους – μέλους του Ε.Ο.Χ. Η φωτογράφιση του ενδιαφερόμενου μπορεί να γίνει απευθείας στα γκισέ του ΕΕΑ.

• Από άλλο πρόσωπο: Έπειτα από προσκόμιση εξουσιοδότησης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή και μία (1) Φωτογραφία για την ταυτότητα σε ψηφιακό μέσο (σε φορμάτ αρχείου εικόνας και όχι σε αρχείο PDF).