Νέο σεμινάριο από το Insurancewebinars.gr για διαμεσολαβητές

Το insurancewebinars.gr διοργανώνει ένα διαδικτυακό σεμινάριο που αφορά το σύνολο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από όλη την χώρα.

Την Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 και ώρες 18.00 – 20.00 ο Τηλέμαχος Μαλγαρινός Accounting & Financial Advisorμας παρουσιάζει ένα webinar με τίτλο: «Οι τελευταίες αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος και στον κώδικα φορολογικής διαδικασίας. Τι πρέπει να προσέξουμε για την επιχείρησή μας»

Το webinar μπορείτε να το παρακολουθήσετε με 25€ δηλώνοντας συμμετοχή για μία από τις 25 θέσεις στο παρακάτω link:
http://www.insurancewebinars.gr/2432014/

Περιγραφή και σκοπός του webinar
Οι ριζικές αλλαγές που επέρχονται στη Φορολογική νομοθεσία με τους Νόμους 4172/2013, 4174/2013 και 4223/2013, με ισχύ από 01/01/2014, που ωστόσο χρήζουν ουσιαστικών διευκρινήσεων, δεδομένου ότι μεταβάλλουν την πρακτική και τον τρόπο λειτουργίας αλλά και σκέψης των επαγγελματιών.
Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να γίνει αντιληπτό το νέο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να λειτουργού με εφεξής όλοι οι επαγγελματίες.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar
Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις φορολογικές τους γνώσεις και να αντιληφθούν τη νέα φορολογική φιλοσοφία που προωθείται από τη Διοίκηση του Υπουργείου Οικονομικών.
Θεματολογία
• Αλλαγές στον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης συναλλαγών
• Αλλαγές στη Φορολογία Ακινήτων
• Αλλαγές στη Φορολογία εισοδήματος
• Αλλαγές στον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας
• Νέες τεχνικές ελέγχου επιχειρήσεων και ιδιωτών
• Λοιπές χρήσιμες επισημάνσεις επί φορολογικών θεμάτων
• Ποια είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά των Ι.Κ.Ε (ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία) και ποιες οι διαφορές από τις υπάρχουσες μορφές εταιριών.
• Ενδεικτικές εκπιπτόμενες και μη, δαπάνες επιχειρήσεων

Κόστος webinar:  25€
Περισσότερες πληροφορίες από το www.insurancewebinars.gr η στα τηλέφωνα 2312 201 003 και 6944 779870