Καθυστερήσεις από την Aviva αναφέρουν κάτοικοι του Dorset

Για καθυστέρηση των διαδικασιών που έπρεπε να κινήσει η Aviva, προκειμένου να αποζημιώσει τους κατοίκους του Dorset στην Αγγλία για τις καταστροφές που υπέστησαν οι στέγες τους από την καταιγίδα της 14ης Φεβρουαρίου, κάνουν λόγο οι ασφαλισμένοι της σύμφωνα με το Dorset Echo. 

5 από τις 24 οικίες που είχαν εκτεταμένες ζημιές στη στέγη αναφέρουν ότι παρόλο που τοποθετήθηκε προσωρινά προστασία για τις στέγες τους, ωστόσο η κατασκευή αυτή δεν κατάφερε να προστατεύσει πλήρως την περιουσία τους από την εισροή υδάτων. 

Σύμφωνα με τον Landlord Nic Flanagan, ιδιοκτήτη δύο κατοικιών στην περιοχή, αν και έγιναν πολλές προσπάθειες για να περιοριστεί η ζημιά με προσωρινές λύσεις, ωστόσο έχει περάσει ένας μήνας και οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες. Επίσης ιδιοκτήτης κατοικιών, που τις νοικιάζει σε τουρίστες, ο John Holker, αναφέρει ότι το χειρότερο είναι πως κανείς υπεύθυνος δεν έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τη διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανάφερε ότι διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί η έκταση των ζημιών και ανέφερε ότι η Aviva προσπαθεί αφενός να επιταχύνει τις διαδικασίες και αφετέρου θα καλύψει τη διαμονή των πληγέντων που δεν μπορούν να παραμείνιυν στις οικίες τους.