Mike Arbour: Η τεχνολογία «κλειδί» για τις ζημιές του μέλλοντος

Τις εξελίξεις στο χώρο της πραγματογνωμοσύνης συζήτησαν περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες στο 4ο παγκόσμιο συνέδριο των πραγματογνωμόνων vrs Adjusters:  «Οι πραγματογνωμοσύνες παγκοσμίως – Ο δρόμος μπροστά…», που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου 2014.

Σύνεδροι από 5 ηπείρους -από την Αργεντινή μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και από την Σουηδία έως τη Νότιο Αφρική – συμμετείχαν στο τριήμερο συνέδριο, στην διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα του χώρου, καθώς και οι μελλοντικές προκλήσεις στην διαχείριση ζημιών και στην διοίκηση ζημιών από καταστροφικά γεγονότα.

Ο πρόεδρος των vrs Adjusters LLC, κ. Mike Arbour, υπογράμμισε ότι «Η εξέλιξη στην τεχνολογία μπορεί να γίνει το κλειδί για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των ζημιών του μέλλοντος και τελικά να παρέχουμε στους Ασφαλισμένους Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας.»

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές στην διαχείριση των ζημιών και τις προσδοκίες του τελικού καταναλωτή, δηλαδή του Ασφαλισμένου κατέθεσε ομάδα από διακεκριμένους ομιλητές – εκπροσώπους ολοκλήρου του φάσματος της ασφαλιστικής βιομηχανίας, όπως ασφαλιστές και αντασφαλιστές, οι LLoyd’s Λονδίνου και μεσίτες ασφαλίσεων.

Όπως ανακοινώθηκε το επόμενο παγκόσμιο συνέδριο θα γίνει στη Νέα Υόρκη το 2016.