InsuranceForum.gr: «Τα εφόδια του διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία»

Έπειτα από τις δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες  ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα,  το InsuranceForum.gr αναγγέλλει τη διεξαγωγή της 3ης Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί  φέτος στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο The Met Hotel, από τις  15.00 έως τις 20.00.  Ο τίτλος της Ημερίδας, στην οποία θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν έντονα τους διαμεσολαβητές αυτό το διάστημα –  την οποία στηρίζει και το insuranceworld.gr -  είναι: «Τα εφόδια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία. Νέες τάσεις – Νέοι τρόποι προσέγγισης πελατών».

Ενδεικτικά μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

• Τα social media, ένα εξαιρετικό εργαλείο πωλήσεων για τον σύγχρονο διαμεσολαβητή και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην πράξη.
• Πώς οι διαμεσολαβητές θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις αλλαγές στην καθημερινή μας εργασία.
• Ποιες αλλαγές επιφέρουν οι πράξεις 30-31 της Τράπεζας Της Ελλάδος. Τι συνεπάγεται για τον τρόπο εργασία μας.
• Ποιες είναι οι φορολογικές αλλαγές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
Επίσης στην Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί και η  παρουσίαση του Insurancewebinars.gr της πρώτης πλατφόρμας διεξαγωγής e-seminars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των Ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές.

Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος  γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε Ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του forum και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία Ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά και αυτό αποτελεί το στοιχείο που τις διαφοροποιεί από  τις υπόλοιπες. 

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Βασιλειάδης Αριστείδης, ιδρυτής του  insuranceforum.

Το InsuranceForum.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2010, από τις πρώτες μέρες έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές, κυρίως σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και σήμερα πια αποτελεί το κεντρικό σημείο ενημέρωσης μεγάλου μέρους στελεχών ασφαλιστικών εταιριών μιας και πέραν των διαλόγων που αναπτύσσονται παρέχει και μία συνολική αναφορά των ασφαλιστικών ειδήσεων σε συνεργασία με τα μεγάλα ασφαλιστικά portals.

Σήμερα, είναι το μοναδικό στο είδος του που υπάρχει στην Ελλάδα και έχει ως στόχο να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών για ασφαλιστικά ζητήματα.

Μέλη του ΙnsuranceForum.gr είναι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, πραγματογνώμονες, εταιρίες ασφαλιστικού software αλλά και απλοί καταναλωτές που  επιθυμούν να ενημερωθούν για τα ασφαλιστικά προγράμματα της αγοράς, για προβλήματα που αντιμετώπισαν με κάποια ζημία τους ή απλά για να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους.
 
Στο forum μέχρι στιγμής έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από 5.000 θέματα και έχουν δημοσιευθεί πάνω από 20.000 απαντήσεις μελών, αριθμοί που καθημερινά πολλαπλασιάζονται, αποτελεί ένα πραγματικά αξιόπιστο εργαλείο ενημέρωσης συνολικά της ασφαλιστικής αγοράς.

Οι Φορείς της Ασφαλιστικής αγοράς που υποστηρίζουν την Ημερίδα είναι:

Σ.Ε.Μ.Α (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων)
Σ.Δ.Α.Ε (Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών)
Ε.Ε.Α.Ε (Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος)
Π.Σ.Α.Σ (Πανελλήνιος σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων)

Η Ημερίδα διεξάγεται υπό την Αιγίδα των:
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Αντιπεριφέρεια Εξωστρέφειας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας
Δήμος Θεσσαλονίκης

Επικοινωνιακά η Ημερίδα υποστηρίζεται από :
insuranceworld.gr
asfalisinet.gr
ka-business.gr

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και επιπλέον πληροφορίες εδώ