Άνοιγμα στην τεχνολογία από την Interamerican

Εξαετές επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 24 εκατ. ευρώ στον τομέα των νέων τεχνολογιών ολοκληρώνει φέτος η・EInteramerican.

Το τελευταίο στάδιο των παρεμβάσεών της, αυτό που υλοποιεί φέτος, επικεντρώνεται・Eστην εφαρμογή νέου・Eσυστήματος απαιτήσεων (ατομικών και ομαδικών), στην οδική βοήθεια και την υγεία, στην ορθολογικότερη άσκηση του・Emanagement, στην αποδοτικότερη χρήση της πλατφόρμας του ομίλου και στην ολοκλήρωση της ενοποίησης των συστημάτων εξυπηρέτησης πελατών.

Η στρατηγική απόφαση της・EInteramerican・Eνα επενδύσει στις νέες τεχνολογίες αποβλέπει, μεταξύ άλλων, στη βελτιστοποίηση της χρήσης των・Edigital・Emedia, στη δημιουργία προηγμένων υπηρεσιών για τους ασφαλισμένους και τα δίκτυα πωλήσεων, στη χρήση περισσότερου・Edigital・Ebusiness, στη διεύρυνση των “virtual・Esales・Eoffice” για όλους τους μεσάζοντες και, εν γένει, στη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών του ομίλου.

Προκειμένου, μάλιστα, η εταιρεία να καταστεί αποδοτικότερη στην προσπάθειά της συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, έχοντας θέσει τέσσερις βασικούς στόχους:

-την προοπτική・Epackaging・Eτου λογισμικού που αναπτύσσει με το Πανεπιστήμιο για εξαγωγή και εγκατάσταση σε εταιρείες του ομίλου εκτός Ελλάδας,

-τη δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών τρόπων διαχείρισης των δεδομένων,

-την επιβεβαίωση της σωστής τεχνολογικής βάσης για τις επόμενες γενιές συστημάτων και

-τη διερεύνηση της συνεργασίας σε・Eproject・Eκάτω από την ομπρέλα του ΕΣΠΑ.

Παράγοντες του ομίλου, σχολιάζοντας γενικότερα την επιμονή της・EInteramerican・Eνα επενδύει στις νέες τεχνολογίες, τόνισε στο・Eiw・Eότι «στόχος της είναι η εδραίωσή της ως σημείο αναφοράς στον ασφαλιστικό κλάδο σχετικά με τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων που οδηγούν στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων».