Παλιοί και νέοι συνεργάτες στην ετήσια εκδήλωση της ARAG

Την ετήσια εκδήλωση της πραγματοποίησε στις 19 Φεβρουαρίου η εταιρεία ARAG, παρουσία, παλιών και νέων συνεργατών. Στην κοπή της χριστουγεννιάτικης πίτας παρευρέθησαν συνεργαζόμενοι ασφαλιστές και δικηγόροι της περιφέρειας Αθηνών καθώς και αντιπροσωπείες από τις ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζονται με την ARAG, δηλώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στην εξειδίκευση, οργάνωση και τεχνογνωσία της στον κλάδο της Νομικής Προστασίας. 

Ο νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Δ/ντής της ARAG, κ. Δημήτρης Τσεκούρας, έκανε μια αναφορά στα πεπραγμένα της ασφαλιστικής αγοράς, του κλάδου και της εταιρίας την χρονιά που πέρασε και εξέπεμψε την αισιοδοξία του για την ασφάλιση της Νομικής Προστασίας, αφού οι κατεξοχήν νομικές διαφορές που αντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότεροι καταναλωτές, μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ασφάλισης, όπως π.χ. οι εργασιακές διαφορές και τα ασφαλιστικά δικαιώματα από ένα εξειδικευμένο ασφαλιστή, όπως η ARAG.

Τέλος, αναφορά έγινε στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η εταιρία να προσφέρει, για πρώτη φορά εφέτος, δωρεάν νομικές συμβουλές σε απολυμένους του ιδιωτικού τομέα, σαν εκδήλωση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, γεγονός που έτυχε θερμής ανταπόκρισης.
Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για το 2014 και με δεξίωση προς τους προσκεκλημένους.