Safeline: Εκπαίδευση και ποιότητα δίνουν ώθηση στις εργασίες

Αντίθετα με το πτωτικό κλίμα της αγοράς οι άνθρωποι της Safeline εργάζονται παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία της εταιρείας. Θέλοντας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό η διοίκηση εμμένει στις βασικές αρχές της εκπαίδευσης, διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και κερδίζει έδαφος. 

Στελέχη και συνεργάτες – ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Γ. Πολίτης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Α. Ραφαηλίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Θ. Γρηγοριάδης, ο Σύμβουλος Ανάπτυξης Εργασιών, Δ. Πολυχρόνης, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Γ. Στράφτης και διευθυντές πωλήσεων από την Interamerican, την Εθνική Ασφαλιστική, την Efg Eurolife, τη Generali, την Axa και την Ατλαντική, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου– παρευρέθησαν στην ετήσια εκδήλωσή της που πραγματοποιήθηκε χτες.

Όπως δήλωσε ο κ. Α. Ραφαηλίδης οι μεταβολές στο ρυθμιστικό πλαίσιο αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των διαμεσολαβούντων και μόνο όσοι μπορέσουν να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες θα επιβιώσουν στην αγορά. «Σύντομα θα βρεθούμε σε μία αγορά με λιγότερους παίκτες που θα έχουν όμως μεγαλύτερο μέγεθος και αξιοπιστία».

 

Οι μεγαλύτερες αλλαγές στις οποίες πρέπει να εστιάσει η αγορά είναι:

– Η προκαταβολική είσπραξη ασφαλίστρων από ένα μη κατάλληλα εκπαιδευμένο κοινό

– Η απόδοση εισπραγμένων ασφαλίστρων και των αντιστοιχούντων προμηθειών σε εβδομαδιαία βάση, ενώ δεν έχουν αναπτυχθεί σωστοί μηχανισμοί από εταιρείες και διαμεσολαβούντες

– Η γραφειοκρατική ανάλυση αναγκών σε όλους τους κλάδους

– Η έγγραφη αποστολή προσφορών και η τήρηση αρχείου τους

– Η ανάπτυξη μηχανισμού αντιμετώπισης ξεπλύματος μαύρου χρήματος