Δήμος Αγρινίου: Aσφάλιση των οχημάτων, μηχανημάτων και ακίνητης περιουσίας

Διαγωνισμό με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές  για την ασφάλιση των οχημάτων – μηχανημάτων, χορτοκοπτικών μηχανημάτων και ακίνητης περιουσίας,  για χρονικό διάστημα ενός έτους από 28-2-2014 το μεσημέρι  έως και 28-2-2015, προϋπολογισμού 64.900,00 ευρώ και συνολική δαπάνη (συμπεριλαμβανομένου όλων των επιβαρύνσεων πχ δικαίωμα, φόρο ασφάλιστρων) με δικαίωμα προαίρεσης 15%,  74.635 ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αγρινίου, Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών (οδός  Παλαμά και Μαβίλη 6, 3ος όροφος),  στις 12-2-2014, ημέρα Τετάρτη  και ώρα έως 11:00 π.μ. (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου.

Δεκτές στο διαγωνισμό γίνονται αναγνωρισμένες από το κράτος Ασφαλιστικές εταιρείες ή εξουσιοδοτημένα πρακτορεία  αυτών, που παρέχουν όλες τις προβλεπόμενες από το Νόμο εγγυήσεις καλής εκτέλεσης των υποχρεώσεων τους .

 Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) επί του συνολικού ποσού του προϋπολογισμού (με  τις επιβαρύνσεις και δικαίωμα προαίρεσης 15%) και για τις τρεις κατηγορίες ασφάλισης (οχήματα-μηχανήματα, ακίνητα, χορτοκοπτικά) ήτοι  1.492,70,00Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και αντίγραφα της διακήρυξης , δίνονται από το Τμήμα Προμηθειών  του Δήμου Αγρινίου (οδός  Παλαμά και Μαβίλη 6- 3ος όροφος ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.