Στο Δικαστικό Συμβούλιο η απόφαση για τον Δ. Κοντομηνά

Το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει τελικά αν ο πρόεδρος του Alpha και της Demco, κ. Δ. Κοντομηνάς θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες  η διάσκεψη εισαγγελέων και ανακριτών δεν κατάφερε να καταλήξει σε απόφαση, καθώς ο ειδικός ανακριτής, Γ. Ανδρεάδης πρότεινε ο επιχειρηματίας να αφεθεί ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 5 εκατ. ευρώ και η εισαγγελέας Π. Παπανδρέου πρότεινε να προφυλακιστεί. Έτσι η υπόθεση παραπέμπεται στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο και πρέπει να αποφανθεί εντός 24 ωρών.

Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας παρουσία του δικηγόρου του απολογήθηκε σήμερα το πρωί από την ιδιωτική κλινική όπου και νοσηλεύεται. Κατά τις πληροφορίες δήλωσε αθώος για τις υποθέσεις της χορήγησης δανείων σε εταιρείες συμφερόντων του με ποσά που έφτασαν τα 110 εκατ. ευρώ αλλά και την υπόθεση με τις πιστωτικές κάρτες της Bestline. Κατά την απολογία του παρέδωσε υπόμνημα 100 σελίδων με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις διαβεβαιώσεις στους αρμόδιους εκπροσώπους της δικαιοσύνης.