Η Ευρώπη ΑΕΓΑ ασφάλισε τη «ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ»

«ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ», τη νέα ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη που διαδραματίζεται στην Άνδρο, βασισμένη στο βραβευμένο με Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη, ασφάλισε κατά 100% η Ευρώπη ΑΕΓΑ, σε συνεργασία με τον ασφαλιστή κ. Χρήστο Πιλατάκη.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τη «Μικρά Αγγλία» αφορούσε συνολικά στην παραγωγή της ταινίας, δηλαδή τα γυρίσματα, καθώς και την επεξεργασία του φιλμ, αλλά και την αστική ευθύνη προς τρίτους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Το «πακέτο» ασφάλισης της Ευρώπη ΑΕΓΑ περιελάμβανε την αξία του film, το διάκοσμο, το βεστιάριο, τα σκηνικά, τον κινηματογραφικό εξοπλισμό, καθώς και παροχές προς όλο το cast -ηθοποιούς, τεχνικούς, κομπάρσους- αλλά και τον ίδιο το σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη ΑΕΓΑ, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, αναφερόμενος στη στρατηγική της εταιρείας, δήλωσε ότι «η Ευρώπη ΑΕΓΑ επιμένει στην πολιτική ανάληψης εξειδικευμένων κινδύνων συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία βασιζόμενη στο αξιόπιστο, δυναμικό και ισχυρό brand name, το οποίο έκτισε επί 45 χρόνια, με κύριο στοιχείο διαφοροποίησης τα specialty lines, στα οποία περιλαμβάνονται και οι ασφαλίσεις κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών».