Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ενεργός εταιρικός πολίτης και το 2013!

Το 2013 η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική μέσα από δράσεις κοινωνικής ευθύνης στήριξε ενέργειες  που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Βαδίζοντας με γνώμονα την υπεύθυνη εταιρική λειτουργία η εταιρεία έδειξε εμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες την υπεύθυνη στάση της  για την κοινωνία και συνανθρώπους που έχουν ανάγκη από στήριξη.

 Με το σύνθημα: «Ας δείξουμε τη ΔΥΝΑΜΗ μας, τη ΔΥΝΑΜΗ της ανθρωπιάς και του πολιτισμού μας» σε ειδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, οι άνθρωποί της συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα τα οποία για τα ιδρύματα «Κιβωτός του Κόσμου» και «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων».

Όπως αναφέρει η εταιρεία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής της κουλτούρας, να ενθαρρύνει την νεανική πρωτοβουλία, την εργατικότητα και τον ανθρώπινο παράγοντα αλλά και να στηρίζει θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση και την αναπτυξιακή επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνου» που διοργανώθηκε το Μάιο του 2013, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με μεγάλη επιτυχία.

Επίσης η εταιρεία υποστήριξε δράσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες. Η ΔΥΝΑΜΙΣ είναι χορηγός της ερασιτεχνικής ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου «Δύναμις» Κοζάνης  και της ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου «Παναρκαδικός» Τρίπολης.. Δύο αξιόλογες ομάδες που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες επιδεικνύοντας πνεύμα ευγενούς άμιλλας, σεβασμού  και ακεραιότητας καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
 

Η εταιρεία από την ίδρυσή της, συμμετέχει σε πρωτοβουλίες κοινωφελούς δράσης και λειτουργεί ως αρωγός πολιτισμού. Στέκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και συμβάλλει στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας. Το 2013  ήταν χορηγός στον πολιτιστικό σύλλογο «Καστέλλο Ρόσσο» για την κατασκευή παραδοσιακής πέτρινης γέφυρας στο μονοπάτι Γράμπια, στην περιοχή της Καρύστου Ευβοίας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια  του συλλόγου να καθιερώσει το μονοπάτι ως βασική πεζοπορική διαδρομή για τους ολοένα αυξανόμενους πεζοπόρους τουρίστες.

Στους στόχους της εταιρείας εντάσσεται η βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων , των συνεργατών, των πελατών, των οικογενειών τους αλλά και της κοινωνίας συνολικά. Για αυτόν τον λόγο, παραμένει συνεπής στην φιλοσοφία της για ανθρωποκεντρική προσέγγιση, και για συνεισφορά στην κοινωνική ανάπτυξης.