Το iPad ασφαλίζεται στην ERGO

To iPad τους μπορούν να ασφαλίσουν για ζημιές από φωτιά, υγρασία και πτώση οι καταναλωτές σε προνομιακή τιμή. Συμφωνία μεταξύ της εταιρίας iSquare, επίσημου διανομέα των προϊόντων Apple* στην Ελλάδα και την Κύπρο και της ERGO, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε νέο κάτοχο συσκευής iPad να γίνει ταυτόχρονα και κάτοχος του προϊόντος ασφάλισης iPlus, για τους πρώτους δώδεκα μήνες, σε ειδική προνομιακή τιμή.

Το iPlus είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης, που καλύπτει κάθε ζημιά από φωτιά, επαφή με υγρά, ή τυχαία πτώση καθώς και θραύση οθόνης όποιου νέου μοντέλου iPad επιλέξει ο αγοραστής. Με το πρωτοποριακό iPlus ο κάθε ιδιοκτήτης καινούργιου iPad νιώθει για έναν ολόκληρο χρόνο πιο ξένοιαστος και ασφαλής καθώς σε περίπτωση που συμβεί κάποια από τις παραπάνω ζημιές μπορεί άμεσα να αντικαταστήσει το αγαπημένο του iPad εντελώς δωρεάν στα εξουσιοδοτημένα κέντρα service της Apple. Το iPlus διατίθεται μαζί και με τα λοιπά προϊόντα της Apple σε όλες τις συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής.

Για τη δημιουργία του iPlus συνδυάστηκε η τεχνογνωσία της ERGO σε θέματα ανάληψης κινδύνων και αποζημιώσεων, με την εμπειρία και την κατάρτιση της iSquare στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών Apple .

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ERGO καινοτομεί και εγκαινιάζει μια νέα σειρά mini προϊόντων, που κάθε ένα θα περιλαμβάνει βασικές, καίριες καλύψεις και θα απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό καταναλωτών, με μοναδικά χαρακτηριστικά και με τις δικές τους απαιτήσεις. Στόχος της εταιρίας με τον σχεδιασμό τέτοιων προγραμμάτων, η ενίσχυση της διακριτής θέσης που καταλαμβάνει ανάμεσα στους πρωτοπόρους της ασφαλιστικής αγοράς.

Η Διευθύντρια Ανάληψης Κινδύνων της εταιρίας κα Δώρα Αποστολοπούλου, σχολιάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια εταιρία σαν την iSquare επέλεξε την ERGO για τον από κοινού σχεδιασμό του προϊόντος iPlus. Η εμπιστοσύνη της iSquare προς την εταιρία μας επιβεβαιώνει τη βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε στην ανάληψη ποικίλων κινδύνων, καθώς και τη δυνατότητα να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.”