Ετήσιο πρόγραμμα ΕΙΑΣ 2013-14

Το ΕΙΑΣ πραγματοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών, διάρκειας 360 εκπαιδευτικών ωρών, που πραγματοποιείται

μόνο ένα απόγευμα την εβδομάδα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη από 16.30– 20.45, στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο. Το Πρόγραμμα ξεκίνησε στις 27 Μαΐου 2013 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2014 (με διακοπή Ιούλιο & Αύγουστο).

Το ΕΙΑΣ δίνει τη δυνατότητα στα ενδιαφερόμενα Στελέχη να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα αυτό και κατά ενότητες. Οι ενότητες έχουν και τη μορφή Σεμιναρίων αναλόγου διάρκειας όπου παρέχεται βεβαίωση ΕΙΑΣ για την επιτυχή παρακολούθηση των Σεμιναρίων.

Στόχος του προγράμματος είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων σχετικών λειτουργιών, καθώς και της διοίκησης μιας ασφαλιστικής επιχείρησης.

Η ουσιαστική κατάρτιση πoυ παρέχεται από τo Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα τoυ ΕIΑΣ, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος είναι οι απόφοιτοί του να καταστούν, βασικά στελέχη μιας επιχείρησης, με επαρκείς βάσεις και ικαvoπoιητικές γvώσεις πoυ θα τoυς δώσoυv τη δυvατότητα vα καταλάβουν, εξελισσόμενοι, αvώτερες και καλά αμειβόμεvες θέσεις στη διoίκησή της.

Απευθύνεται σε:

• Σε εργαζόμενους σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις (Ασφ. Εταιρίες, ασφαλιστικά πρακτορεία, γραφεία διαμεσολάβησης)

• Σε έμπειρους επαγγελματίες (Ασφαλιστικούς Πράκτορες, Μεσίτες Ασφαλίσεων, Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Συντονιστές, Διευθυντές Υποκαταστημάτων), που επιθυμούν να συστηματοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές , να ενισχύσουν τις δυνατότητες επαγγελματικής και ενδοεπιχειρησιακής εξέλιξής τους και να αυξήσουν τα αποτελέσματα της οικονομικής δραστηριότητάς τους.

• Σε νέους που εργάζονται ήδη ή που θα τους ενδιέφερε να σταδιοδρομήσουν στην ασφαλιστική αγορά.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ