Ενημέρωση για το Sοlvency ΙΙ από την Επιτροπή Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων

Ενημέρωση από πρώτο χέρι για το μείζον θέμα της οδηγίας Solvency ΙΙ αλλά και άλλων θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης θα έχουν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου τα κορυφαία στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών που θα παραβρεθούν στην συνάντηση που διοργανώνει η Επιτροπή Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων .

Στην εκδήλωση κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Klaus Wiedner, Προϊστάμενος του τομέα «Ασφάλειες  και  Συντάξεις» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά την ανάληψη της θέσης αυτής. Με την ομιλία του ο κ. Wiender θα ενημερώσει την ελληνική ασφαλιστική  αγορά για τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα που αφορούν τις εταιρείες και ιδιαίτερα για τις εξελίξεις στο Solvency II.  

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η Ευρωβουλευτής κυρία Ρόδη Κράτσα,  η οποία θα αναφερθεί στις θέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για νομοθετικές πρωτοβουλίες που ενδιαφέρουν τους ασφαλιστές. 

Επίσης ομιλητής θα είναι και από την Τράπεζα της Ελλάδος  ο κ. Ιωάννης Χατζηβασίλογλου.

Η εκδήλωση για την οποία ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ». Από 7.00 μ.μ. έως 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί cocktail και μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει δείπνο.