back to top
19.8 C
Athens
Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025

Ακόμη μία χρονιά διάκρισης για την ΕΥ Ελλάδος στα ITR Awards

Η EY Ελλάδος ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά για τις υψηλού επιπέδου φορολογικές υπηρεσίες που παρέχει, καθώς διακρίθηκε ως ηγέτης των φορολογικών υπηρεσιών, αλλά και των φορολογικών υπηρεσιών ενδοομιλικών συναλλαγών, στην Ελλάδα.

Το διεθνούς φήμης, φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR), της απένειμε, για έκτη χρονιά, το βραβείο “Greece Tax Firm of the Year”, και, για ενδέκατη χρονιά, το βραβείο “Greece Transfer Pricing Firm of the Year”. Η επίσημη ανακοίνωση των νικητών των βραβείων, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το 2005, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.

- Advertisement -

Σχολιάζοντας τη νέα διάκριση της EY, ο κος Στέφανος Μήτσιος, Partner και Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος που ηγούμαι ενός πολυβραβευμένου τμήματος στη χώρα μας, με άριστους επαγγελματίες που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των επιχειρήσεων, σε μία εποχή η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή αστάθεια και ραγδαίες μεταβολές στο φορολογικό και ρυθμιστικό περιβάλλον. Σε μία απαιτητική χρονιά, όπου η αγορά κλήθηκε – και καλείται – να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες εξελίξεις και προκλήσεις ιδιαίτερης φύσης, η ομάδα μας ήταν παρούσα και κατάφερε, για ακόμη μια φορά, να ξεχωρίσει και να διακριθεί για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της, με δύο πολύ σημαντικά, πανευρωπαϊκά βραβεία, εγνωσμένου κύρους. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει και επιβραβεύει την προσπάθεια των επαγγελματιών μας και μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη ενέργεια το έργο μας, θέτοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Σπάει σε δυο οργανισμούς η EY

Σε δυο διαφορετικές οντότητες - οργανισμούς διαχωρίζεται ο κολοσσός EY, με το καθένα ξεχωριστά να περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος ειδικοτητών.

Εντείνονται οι προσδοκίες της κοινωνίας για δράση των επιχειρήσεων σε θέματα ESG

Το 84% των ανώτατων στελεχών που συμμετείχαν σε παγκόσμια έρευνα της EY, αναφέρουν ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη έχουν σήμερα μεγαλύτερες προσδοκίες από τις επιχειρήσεις, ωστόσο το 43% εκτιμούν ότι τα διοικητικά συμβούλια δε δεσμεύονται επαρκώς να ενσωματώσουν κριτήρια ESG.

ΕΥ: Αυτές είναι προτεραιότητες των διοικήσεων σήμερα, ιδιαίτερα αναφορά στη κυβερνοασφάλεια

Η πρόσφατη έρευνα του ΕΥ Center for Board Matters, Board Agenda 2021, κατέγραψε τις απόψεις μελών Διοικητικών Συμβουλίων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική (EMEIA) και αναδεικνύει τις προτεραιότητες, αλλά και τους στρατηγικούς κινδύνους και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν.

ΕΥ: Έσοδα $40 δισ. παγκοσμίως το 2021 και επενδύσεις $10 δισ. για την επόμενη τριετία  

20 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως επηρεάστηκαν θετικά μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, “EY Ripples” - Σχέδια για επενδύσεις ύψους $10 δισ. για τα οικονομικά έτη 2022-2024.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Υποτροφία €8.500 για μέλη της ΠΕΝΕΝ από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Για το πρόγραμμα MSc International Maritime Business, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Warsash Maritime School του Southampton Solent University

Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2025: Το σημείο συνάντησης φοιτητών και επιχειρήσεων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 10/11 στο Ζάππειο, δίνοντας την ευκαιρία για διά ζώσης συνεντεύξεις με εκπροσώπους 100 κορυφαίων επιχειρήσεων

«SafeSchools Alliance»: Πειραιώς και UNICEF ενώνουν δυνάμεις για την πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού και την ενίσχυση της ψυχικής υγείας των παιδιών

Οι δράσεις θα βοηθήσουν μαθητές/-τριες να αναπτύξουν συναισθηματική ανθεκτικότητα και να δημιουργούν θετικές σχέσεις

Η Kaspersky εντοπίζει κενά στην ασφάλεια των οχημάτων

Ένα μόνο αδύναμο σημείο στην υποδομή ενός συνεργάτη μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη παραβίαση όλων των συνδεδεμένων οχημάτων

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Υποτροφία €8.500 για μέλη της ΠΕΝΕΝ από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Για το πρόγραμμα MSc International Maritime Business, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Warsash Maritime School του Southampton Solent University

Φοιτητές του Master in Bioeconomy στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς επισκέπτονται την INTERAMERICAN

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας για προώθηση της γνώσης, της αριστείας και της βιωσιμότητας

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας στο επίκεντρο ημερίδας του ΕΕΑ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής

Η παγίδα της ασφαλιστικής παραγωγής στη Διαμεσολάβηση

Βάζοντας κάτω όλα τα βιβλία και κάνοντας τη σούμα, βγαίνει ένα αποτέλεσμα θαυμαστό - εκ πρώτης όψεως...

Το Business Day 2025 της Εθνικής Ασφαλιστικής εμπνέει τη νέα γενιά επαγγελματιών

Η Εθνική συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους που θα καθορίσουν το μέλλον του ασφαλιστικού κλάδου