Διάκριση της Euler Hermes Hellas στα Exports Ecosystem Awards 2013

Το 1ο Βραβείο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Υποστήριξης Εξαγωγών 2013 κέρδισε η Euler Hermes Hellas κατά τη διάρκεια των Ecosystem Awards 2013 και Exports Money Conference 2013, που διοργάνωσε η εταιρεία Ethos Media σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), .

Η βράβευση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της Euler Hermes Hellas να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που παρέχει στους Έλληνες επιχειρηματίες και να βοηθήσει το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών επιχειρήσεων να ενισχύσουν τις διεθνείς εμπορευματικές συναλλαγές τους.

Η Euler Hermes Hellas, προσφέρει στις εξαγωγικές επιχειρήσεις έγκυρες και εξακριβωμένες λύσεις που αρμόζουν στις ιδιαιτερότητες τους, στον τομέα που δραστηριοποιούνται και στις ανάγκες τους για προστασία:

- Πρόληψη. Αξιολόγηση εκ των προτέρων της οικονομικής κατάστασης των υφισταμένων και υποψηφίων πελατών και κάλυψη για τον κίνδυνο μη πληρωμής των απαιτήσεών του πελάτη

- Αποζημίωση. Σε περίπτωση που, παρόλα αυτά, απαίτησή δεν πληρωθεί, αποζημίωση του πελάτη, πληρώνοντας, σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, έως και το 90% της αξίας των τιμολογίων, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

-Διεκδίκηση απαίτησης. Σε περίπτωση επισφάλειας, αναλαμβάνουμε το συντονισμό των πιο κατάλληλων για τη χώρα του αγοραστή  νομικών ενεργειών μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών που η εταιρεία έχει σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προστατεύουμε την εμπορική σχέση με τον αγοραστή 
 
Η εταιρία , μέλος της Euler Hermes, του μεγαλύτερου στον κόσμο Ομίλου Ασφαλειών Πιστώσεων και σταθερά πρώτη σε μερίδιο στην Ελληνική Αγορά Ασφαλειών Πιστώσεων, εγγυάται στις εξαγωγικές επιχειρήσεις την ασφαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων τους, ακόμα και σε περίπτωση αφερεγγυότητας βασικών τους αγοραστών.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Euler Hermes Hellas είχε επίσης κερδίσει το 3ο Βραβείο Εταιρείας Υποβοήθησης Εξαγωγέων στο συνέδριο Greek Exports Forum 2013, το Μάρτιο του 2013.