Νέα ιστοσελίδα από την Επιθεώρηση Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με στόχο την αμεσότητα και την πληρέστερη ενημέρωση του εν δυνάμει ασφαλισμένου και των συνεργατών η Επιθεώρηση Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής δημιούργησε τη νέα της ιστοσελίδα www.epitheorisixrisologou.gr

Στόχος είναι να  μεταφέρει τη γνώση, την εμπειρία, την αμεσότητα της εξυπηρέτησης και την παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού της στο χώρο του κάθε πελάτη. 

Στην επέτειο των 30 ετών της συνεργασίας του με την Εθνική Ασφαλιστική, ο Χρήστος Χρυσολόγου  δηλώνει παρών στην αγορά, δημιουργεί το υπόβαθρο για νέες επιτυχίες, προσελκύει νέους ανθρώπους και κυρίως αποδεικνύει πως η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά θέμα εξέλιξης και προσαρμογής στις νέες απαιτήσεις.

Με την νέα ενημερωτική ιστοσελίδα, η Επιθεώρηση Χρυσολόγου απευθύνεται τόσο στο καταναλωτικό κοινό όσο και στους Συνεργάτες της. Σκοπός, η δημιουργία περισσότερων ευχαριστημένων Πελατών, αλλά και περισσότερων Κορυφαίων Ασφαλιστών, περισσότερων Κορυφαίων Unit Managers και περισσότερων Προϊσταμένων Γραφείων στις πρώτες θέσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής. 

Το μήνυμα της Επιθεώρησης, που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια με 3 Γραφεία και 60 Ασφαλιστές και σήμερα αριθμεί 7 Γραφεία, 150 Ασφαλιστές, 10 Unit Managers, 15 Γραμματείς και χαρτοφυλάκιο 16.500.000 ευρώ, είναι απλό και ανθρώπινο: «Κοιτάμε στα Μάτια τον Ασφαλισμένο Πελάτη μας και τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας!»

«Αυτό το μήνυμα», αναφέρει ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου, «είναι διαχρονικό και πολύτιμο. Είναι το πλαίσιο της καθημερινής μας εργασίας και ταυτόχρονα η βάση της επιτυχίας μας. Και αυτό το μήνυμα θα συνεχίσουμε να το στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση και να το εφαρμόζουμε σε κάθε μας πράξη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους Συνεργάτες μου και είμαι βέβαιος ότι θα αξιοποιήσουμε  στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται».