Ταξίδι στο Άμστερνταμ για τους συνεργάτες της Prime

Στη ‘Βενετία του Βορρά’, στο κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ  με τα μαγευτικά κανάλια, ταξίδεψε τους συνεργάτες της η Prime Insurance, επιβραβεύοντάς τους για την επίτευξη των στόχων του διαγωνισμού πωλήσεων 2012.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στις 11 - 14 Οκτωβρίου και οι επιτυχόντες συνεργάτες μαζί με τους συνοδούς τους, περιηγήθηκαν στο βροχερό (λόγω εποχής) Άμστερνταμ και απόλαυσαν τα γοητευικά κανάλια, την νυχτερινή ζωή, τα ρομαντικά καφέ και τα παγκοσμίου φήμης μουσεία της πόλης. 

Το ταξίδι επιπλέον περιελάμβανε εκδρομές στα περίφημα ψαράδικα χωριά  της Ολλανδίας Marken και Volendam καθώς και επίσκεψη σε τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά,  εξήγησε πως παρασκευάζουν τα τυριά και όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις  ιδιαίτερες γεύσεις. Το Group επισκέφθηκε επίσης τα περίφημα αδαμαντοκοπεία της πόλης.

Την ομάδα των συνεργατών συνόδεψαν οι κ.κ. Σεραφείμ Αίσωπος Εμπορικός Δ/ντής και Ιωάννης Νίνος Δ/ντής Marketing.

H  PRIME ευχαριστεί ιδιαίτερα, για την επιτυχία τους και τα αποτελέσματα της περσινής παραγωγής, τους συνεργάτες και τα ασφαλιστικά γραφεία: Imperial A.E., ISO ΕΠΕ, Κ. Μιχαηλίδου , Tetrust, Budget, A. Συκάλου, Σ. Παγάνη , Α. Φαράντο, Μ. Θεοδωρίδη, Ασφ. Γραφεία Κεντρικής Ελλάδος, Interteam, Interactivity, Κ. Λύρα, S.I.S., Delta Brokers, Smartinsurance, I. Ρουσόπουλο, Saemens  και ανανεώνει το ραντεβού με τους συνεργάτες της για το ταξίδι πωλήσεων που θα γίνει στην Κύπρο την άνοιξη του 2014, στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα.