Είσοδος ασφάλισης – διαμεσολάβησης στη νέα εποχή

Απαντήσεις σε επίκαιρα ζητήματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης θα δώσουν σήμερα το απόγευμα φορείς και εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών και των διαμεσολαβούντων, οι οποίοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους στην εκδήλωση «Ασφαλιστές και Διαμεσολαβητές εφ’ όλης της ύλης» που διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν κρίσιμα θέματα για τη λειτουργία της αγοράς όπως οι πρόσφατες αποφάσεις της εποπτικής αρχής και το πρόβλημα των ανασφάλιστων οχημάτων. Επίσης θα απαντήσουν σε ερωτήματα που έχουν σταλεί από μέσα ενημέρωσης και επαγγελματίες της αγοράς όπως η  προείσπραξη ασφαλιστηρίων, ο έλεγχος των ΕΠΥ, οι μαύροι κωδικοί και οι ανακλήσεις αδειών λειτουργίας εταιρειών.

H συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής από τις 17:00 έως τις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το http://www.insurance-eea.gr/eidiseis/epikairotita/asfalistika-prota-themata/1821-to-debate-tis-4is-noemvriou-se-zontani-metadosi.html.

Θα συμμετέχουν οι κ.κ Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Γ.Γ. ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κ.Ε.Ε., Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος ΕΑΕΕ, Ιωάννης Ρεκλείτης, Πρόεδρος ΕΕ Αθηνών, Γεώργιος Μπενέτος, Πρόεδρος ΕΕ Πειραιώς, Μιχάλης Ζορπίδης, Πρόεδρος ΕΕ Θεσσαλονίκης,  Bertrand Woirhaye, Γεν. Δ/ντής «Groupama» Χρήστος Γεωργακόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος «Ευρωπαϊκής Πίστης», Δημήτριος Ζορμπάς, Γεν. Δ/ντής «Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής», Πρόεδρος Επικουρικού Κεφαλαίου, Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO «Ergo», Γεώργιος Κώτσαλος, Δ/νων Σύμβουλος «Interamerican» Δημήτρης Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος «Metlife Alico», Κάρολος Σαϊας, Δ/νων Σύμβουλος «Interasco»,  Δημήτρης Γαβαλάκης, Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, Ελένη Γρυπάρη, Πρόεδρος ΠΣΑΣ, Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος ΣΕΜΑ, Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος ΕΕΑΕ, Όλγα Νικολαϊδη, Γεν. Γραμματέας ΠΟΑΔ, Αλέξανδρος Ραφαηλίδης, Πρόεδρος ΕΑΔΕ και ΠΟΑΔ. Το συντονισμό θα κάνουν οι δημοσιογράφοι κ.κ. : Στέργιος Βασιλείου, Γιάννης Παχουλάκης, Λάμπρος Πολύζος, Πάνος Τουμάσης, Νίκος Υποφάντης.

Δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα