H Deloitte στο Fraud Prevention Forum

H Deloitte συμμετέχει στο Fraud Prevention Forum το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης (HACFE), το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών, το ISACA Athens Chapter και την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λεωφ. Συγγρού 89-83, Αθήνα).

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερώσει τις εταιρίες για τις επιτυχημένες πρακτικές αντιμετώπισης της απάτης στη χώρα μας και η θεματολογία του καλύπτει όλο το φάσμα της πρόληψης του φαινομένου της απάτης.

Στην παράλληλη ενότητα ΙΙ, εκπροσωπώντας τη Deloitte, η κα. Δέσποινα Ξενάκη, Partner, Insurance Leader της Deloitte στην Ελλάδα θα παρουσιάσει την πρόληψη απάτης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει τη θεωρητική προσέγγιση της έννοιας της πρόληψης της απάτης, θα εκθέσει τις πρακτικές μεθόδους με τις οποίες αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και να ενσωματωθεί στην καθημερινή λειτουργία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και τέλος, θα εξετάσει κατά πόσο η ελληνική ασφαλιστική αγορά αξιοποιεί τις συγκεκριμένες μεθόδους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο διατίθενται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου fraudpreventionforum.net