Δυναμική παρέμβαση της Εθνικής

Με νέα προϊόντα ετοιμάζεται να απαντήσει στον ανταγωνισμό της αγοράς η Εθνική Ασφαλιστική αξιοποιώντας το δίκτυο των συνεργατών της και παρέχοντας σε αυτούς κίνητρα προκειμένου να τα προωθήσουν στην αγορά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του iw τα προϊόντα αφορούν τους κλάδους υγείας , σύνταξης και αυτοκινήτου και θα “λειτουργήσουν” παράλληλα με τα υφιστάμενα τα οποία δε θα καταργηθούν αλλά θα υποστηριχθούν με άλλες διαδικασίες.
 
Η προώθηση των νέων ασφαλιστικών προϊόντων εντάσσεται στο στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας ενώ η δημιουργία τους είναι αποτέλεσμα των εργασιών των 9 ομάδων εργασίας που είχαν συσταθεί και ασχολήθηκαν με τους τρόπους και τις διαδικασίες βελτίωσης της εταιρείας, της παραγωγικότητάς της, της εικόνας της, και της επικοινωνίας της με τους πολίτες.
 
Ταυτόχρονα με τα νέα προϊόντα η Εθνική προτίθεται να κάνει άνοιγμα και σε συνεργασίες με την αγορά, (εταιρείες και φυσικά πρόσωπα) ενώ θα προβεί και σε ενίσχυση των υφιστάμενων συνεργασιών. Αναφορικά με τους συνεργάτες της και τα στελέχη της στις προθέσεις της εταιρείας είναι να στηρίξει την άνοδό τους και να τους κινητροδοτήσει ακόμα και οικονομικά για να προωθήσουν τα νέα προϊόντα που φιλοδοξεί να αποτελέσουν και ένα σκληρό τείχος απέναντι στον ανταγωνισμό. 

Τα σχέδια αυτά που ορισμένα έχουν ολοκληρωθεί  και άλλα βρίσκονται στο τελικό στάδιο απασχολούν την νέα διοίκηση που καλείται να συνδυάσει το έργο που παρέλαβε με τους στόχους που καλείται να επιτύχει για την ασφαλιστική. Συντονισμός όλων των στελεχών ανά τη χώρα, των συνεργατών, έμφαση στα δίκτυα, τους πωλητές μαζί με τις καινοτόμες ασφαλιστικές προτάσεις και τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα συνθέτουν το βραχυπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης -βελτίωσης- της εταιρείας το οποίο και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.