Euler Hermes Hellas: Νέος CEO o Β. Χρηστίδης

Τα καθήκοντα του Διευθύνοντα Συμβούλου της Euler Hermes Hellas αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Χρηστίδης. Ο έως τώρα CEO της εταιρείας, κ. S.Rutili, θα συνεχίσει να εργάζεται για την Euler ασκώντας τα καθήκοντα του στην Euler Hermes France στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο S. Rutili: «Έπειτα από έξι χρόνια στην Ελλάδα, ήρθε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω. Παρά τις δυσκολίες στη χώρα, το διάστημα της απασχόλησής μου σ’ αυτή την εταιρία και γενικότερα της παραμονής μου είναι απόλυτα συνδεδεμένο με ευχάριστες αναμνήσεις. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να σας επισημάνω πως τα νέα μου καθήκοντα θα ασκούνται πλέον στην Euler Hermes France στο Παρίσι.  Έτσι, στο τέλος αυτού του μήνα, θα αφήσω τις Διευθυντικές μου υποχρεώσεις στην Euler Hermes Emporiki, η οποία πλέον άλλαξε επωνυμία και είναι Euler Hermes Hellas. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που εργάστηκα κοντά σας, έχοντας υπέροχες αναμνήσεις από τη θερμή υποδοχή σας όλα αυτά τα έτη.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Euler Hermes Hellas, αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Χριστίδης.  Ο κ. Χριστίδης ξεκίνησε την καριέρα του στο Λονδίνο από την εταιρία MK International ως Market Analyst, ενώ το 2002 ανέλαβε τη θέση του Corporate Banking Officer, στην Τράπεζα Πειραιώς, κατάστημα Λονδίνου. Το 2005 μετακινήθηκε στην BNP Paribas στο Corporate & Investment Banking Division σε σημαντικές θέσεις στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη. Είναι απόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατέχει MSc in International Business από το UMIST και MBA από το Cass Business School.
 
Καλωσορίζω τον κο Βασίλη Χριστίδη και του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια».