Κυρλάκης και Βελλιάδης: Διαφορετική προσέγγιση σε Ζωή και Υγεία

Μια διαφορετική εικόνα στην ασφάλιση θέλουν να δώσουν οι κύριοι Νίκος Βελλιάδης και Γιώργος Κυρλάκης και  αυτός είναι ο λόγος  που αποφάσισαν, λένε οι ίδιοι, να δημιουργήσουν την “SAFELIFE”. 

Τόλμησαν να κάνουν το βήμα, προχώρησαν  και τώρα δουλεύουν την νέα τους κοινή πορεία εστιάζουν στα προϊόντα Ζωής και Υγείας ώστε σύντομα να προσφέρουν την δική τους λύση  στην αγορά.  Στόχος τους είναι να φύγουν από την λογική της μαζικής πρότασης, αυτής που επί σειρά ετών έχει εφαρμοστεί, έχει αποδώσει και σαφώς έχει και σε κάποιο βαθμό «εξαντληθεί», και  να περάσουν στην άκρως εξατομικευμένη προσέγγιση των πελατών τους, αυτών με τους οποίους ήδη συνεργάζονται σε άλλους τομείς καθώς και  όσων νέων προσέλθουν από άλλες «δεξαμενές». 

Ο επικεφαλής του πρότζεκτ, κ. Τάσος Παγώνης καλείται να φέρει εις πέρας την καινοτόμο -όπως ελπίζουν οι εμπνευστές της- πρόταση  που θα συνδέει άμεσα το οικονομικό προφίλ του πελάτη με το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα δημιουργείται και θα προσφέρει αξιοπιστία, brand name (ασφαλιστικής εταιρείας) και ασφάλιστρο «κατά τις ανάγκες». 

Ο Νίκος Βελιάδης και ο  Γιώργος Κυρλάκης, πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν στην πράξη και θα αντιστρέψουν το ισχύον καθεστώς της αγοράς που δείχνει πως ο κλάδος Ζωής φθίνει.  Μονοπωλώντας της διαφορετικότητητά της,  καθώς η SAFELIFE  είναι μάλλον η μοναδική πρακτορειακή εταιρεία που θα δουλέψει αποκλειστικά με Ζωή και Υγεία.  Ο στόχος της εταιρείας είναι να ξεπεράσει σύντομα –ίσως και σε 1 έτος- τα 5 εκατ ευρώ παραγωγή και για να διασφαλίσει το στόχος της βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις επιλογής των συνεργατών της. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν έλθει τα πρώτα αποτελέσματα και θα έχει δομηθεί το πλήρες δίκτυο των συνεργασιών της. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται στο τρίμηνο να οριστικοποιηθούν οι κινήσεις και έχουν τεθεί σε εφαρμογή και να επιβεβαιωθούν και οι προσδοκίες.